Pavlyuchini 44 Опубліковано 6 червня, 2014 харчовий скотч :rofl2: Майже. Давайте давайте!!! Може цікавість ще кого затягне на зустріч. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 6 червня, 2014 Майже. Давайте давайте!!! Може цікавість ще кого затягне на зустріч. от спеціально приїду на зузтріч і не спитаю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 6 червня, 2014 Шо надо дырок в выпускном коллекторе насверлить? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 6 червня, 2014 все ,я тож готов открыть копот,все в ручную Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 7 червня, 2014 - на встрече покажу решение как можно уменьшить пыль в подкапотном. Пусть - не на год (но до работы точно чистым доедешь). Монтажная пена. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 червня, 2014 Монтажная пена. ти на зузтріч не ззявивсясь, тому твої варіанти не зараховуюцця Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 7 червня, 2014 ти на зузтріч не ззявивсясь, тому твої варіанти не зараховуюцця Я у тьощі. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 7 червня, 2014 ти на зузтріч не ззявивсясь, тому твої варіанти не зараховуюцця Ну так а прогульщикам будет оглашен правильный ответ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 7 червня, 2014 Я у тьощі. пофіг Ну так а прогульщикам будет оглашен правильный ответ? це до власника ідеї Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 3 липня, 2014 В общем это свершилось. А салон они химчистят не интересовался? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 2 жовтня, 2014 В общем помыл и я движок паром, основная цель была очистить двигло перед установкой ГБО, чтобы колупание в нем было более беспроблемное, ну и конечно же эстетическая составляющая. Помыл 5 дней назад вот здесь http://avtopar-kiev.at.ua/publ/mojka_dvigatelja_parom/1-1-0-2. Специально отписался по прошествии времени, проехал 400 км после этого, всё ок. Вообще могу рекомендовать эту контору, а точнее парня/владельца/работника. Мужик сам купил паровое оборудование, сам на нем работает и очень неплохо в это дело вник. До этого химчистил паром у него салон перед установкой чехлов. Впечатления только позитивные, делает быстро и качественно. Что салон что двигатель чистил по 30 минут. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 2 жовтня, 2014 Игорь, ссылка не работает. Сколько денег за мойку, тоже хочу помыть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 2 жовтня, 2014 Игорь, ссылка не работает. Сколько денег за мойку, тоже хочу помыть. avtopar-kiev.at.ua - набери руками если не работает. Стоит 150 грн. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 2 жовтня, 2014 Игорь, ссылка не работает. Сколько денег за мойку, тоже хочу помыть. Там в конце ссылки точка лишняя. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти