Maris 607 Опубліковано 12 червня, 2015 Парни, может у кого то есть возможность поделится электролобзиком на пару дней за пиво? Буду благодарен. Пилить буду не много и макс. 20 мм фанеру, нужно под саб пару колец выпилить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 12 червня, 2015 Давай моим выпилим Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 12 червня, 2015 Ну раз шаблонов не нашел, то хоть лобзиком подсобишь)))) Ок, взял на заметку, буду набирать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 12 червня, 2015 у меня есть в гараже, но я за 700 км от него. В гараже друг ставит машину. если что, могу скоординировать процесс приема-передачи Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 12 червня, 2015 Ок, спасибо что о отозвались, буду кого то из вас беспокоить если у соседей по гаражам не найдется сего аппарата! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 13 червня, 2015 ...и у меня есть. Адрес мой помнишь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 13 червня, 2015 Да-да помню, спасибо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 13 червня, 2015 Теперь по очереди с каждого лобзик на пару дней, минимум на неделю хватит! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 13 червня, 2015 Та ладно стебатся)) Очень рад, что парни отозвались, может просто сложится ситуация завтра, что нужно будет экстренно за лобзиком метнутся, кого то дома не будет или еще что, хорошо, что есть несколько вариантов. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 13 червня, 2015 Для расширения "географии стеба" могу еще предложить и свой, но он, как ты понимаешь в Фастове... Хотя Daggetta в свое время это нисколечки не остановило. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 13 червня, 2015 Дима)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 червня, 2015 Маріс, у мене теж є, але шоб ним рівно обрізати, я не знаю ким треба бути... і я, до речі, напівдороги до фастова! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 15 червня, 2015 Маріс, у мене теж є, але шоб ним рівно обрізати, я не знаю ким треба бути... і я, до речі, напівдороги до фастова! Все дороги ведут в Фастов Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 червня, 2015 Все дороги ведут в Фастов Ну там вже і до БЦ не далеко... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 31 липня, 2015 Модеры, закройте тему. Всем отозвавшимся СПАСИБО :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти