ненаглядный 4 Опубліковано 4 грудня, 2014 О нашел один в один ! http://vidi-automarket.com.ua/buy/bu-avto/192564/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 4 грудня, 2014 А тоесть ты щас еще в состоянии выбора суба или киа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 4 грудня, 2014 О нашел один в один ! http://vidi-automark...bu-avto/192564/ Вишь написано продано? Да да 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warrior 107 Опубліковано 4 грудня, 2014 Да да Красава! Витя, поздравляю с обновкой!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
heyday 16 Опубліковано 5 грудня, 2014 Почему выбор пал именно на субару? Рано или поздно тоже придется стать перед выбором) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VV7VV 26 Опубліковано 5 грудня, 2014 Присоединяюсь к поздравлениям, достойный агрегат :good3: . И субарувскому форуму повезло :yes4: !!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 грудня, 2014 И субарувскому форуму повезло !! Повезло! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 грудня, 2014 Мда-а-а, 12 участников... круть, зато есть где развернуться Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 грудня, 2014 Мда-а-а, 12 участников... круть, зато есть где развернуться Из них половина боты Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 5 грудня, 2014 причем витя сделал его (форум) сам. а ботов напустил чтобы не так скучно было. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 5 грудня, 2014 Та тебе, Витя, надо на общий суба форум, там должно поживее быть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 грудня, 2014 Та тебе, Витя, надо на общий суба форум, там должно поживее быть. Та я знаю, просто тема по ХВ хиленькая. Ниче, натянемся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ненаглядный 4 Опубліковано 5 грудня, 2014 Если бы ты сразу кинул ссылку на сайт покупки,народ бы сразу оценил комплектацию,и все давно бы обговаривали твои будущие изменения..Мне *режет глаз *тканевый салон машинки. :unknown: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 5 грудня, 2014 Мне *режет глаз *тканевый салон машинки. А 4К долара тебе карман не режет? Разберемся с салоном. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 11 грудня, 2014 А 4К долара тебе карман не режет? Разберемся с салоном. Кожаный салон сделать не вопрос... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 13 грудня, 2014 Стоп! Шо, на одного соуловода меньше? Главное в душе быть Соуловодом ;) А у Вити Соул был первым авто и я так понимаю, что запомнит он его надолго! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 грудня, 2014 Главное в душе быть Соуловодом ;) А у Вити Соул был первым авто и я так понимаю, что запомнит он его надолго! Это сто процентов. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 13 грудня, 2014 Это сто процентов. Авто:SUBOUL Вот и доказательство! :yahoo: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Serterro 0 Опубліковано 15 грудня, 2014 А я наоборот, сменил Шкоду Фабию на Соул :) Доволен уже 1.5 года :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 23 грудня, 2014 А я наоборот, сменил Шкоду Фабию на Соул :) Доволен уже 1.5 года :) Понятное дело,фабула и СОул разные вещи!В соуле едешь як Дядько 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти