Daggett 225 Опубліковано 15 листопада, 2013 я французької не вкурсі... і не вкурсі чьо у них півні несуть яйця... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 15 листопада, 2013 Спасибо повеселил . Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 листопада, 2013 Спасибо повеселил . головне шоб наші ввечері це реалізували Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 15 листопада, 2013 головне шоб наші ввечері це реалізували Будет очень сложно. Но ведь нет ничего невозможного. Тем более Фоменко нас уже приучил к тому, что у нас есть команда. Верим и поддерживаем. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 листопада, 2013 АААААААААААФІГІТИТЬ!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 15 листопада, 2013 УРЯЯЯЯ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 15 листопада, 2013 Да. Давно я такой нашей зборной не видел. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 16 листопада, 2013 :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 16 листопада, 2013 Только добрался до компа. Ну и поболели мы вчера до и после стадиона. Все эмоции где-то там остались. Хух молодцы наши. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 16 листопада, 2013 отлично играли! Больше всего порадовало то, что шли вперед до последней секунды! не играли на удержание счета, а рвались к воротам противника!! Заслуженная победа! Теперь бы так же во франции... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 16 листопада, 2013 Хорошее фото Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
v@n00h@ 5 Опубліковано 16 листопада, 2013 вот так Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 16 листопада, 2013 вот так Твои слова да богу в уши. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 16 листопада, 2013 Ура! Ура! Урааааааааа! От так их и надо, зборная молодцы, дали просраться французикам Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
якым 23 Опубліковано 16 листопада, 2013 Украина вперед! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 листопада, 2013 На футболе не был. Даже по телеку не смотрел. Но, когда я увидел это я прозрел! https://www.youtube.com/watch?v=WHAMW-xCyPY#t=77 Нет, это не Украина. Это Аргентина, какая то! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 19 листопада, 2013 К бою. Ох и вечер будет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pashtet220022 5 Опубліковано 19 листопада, 2013 Да,я сам весь в ожидании. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 19 листопада, 2013 я согласен даже на 3:1 )..больнее французам будет) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ДиректорМира 12 Опубліковано 19 листопада, 2013 С Л А В А У К Р А Ї Н І !!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти