Maris 607 Опубліковано 23 вересня, 2020 В 23.09.2020 в 07:31, Androll сказав: сальники полуосей не менял? Нет. Сказали, что они не три копейки стоят вместе с работой, да и мол один раз способны пережить типа процедуру. Поэтому сказали внимательно понаблюдать, смотреть под машину после стоянки длительной или нету ли течи, если вдруг что, то сразу на СТО менять. Ну я вот уже 4 дня катаю, вроде ничего под машиной нету. Наверное живые они значит. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DzyanVin 1 Опубліковано 29 серпня, 2021 Здравствуйте, киа соул 2013 года на механике, бензин, пробег 49 000 км.В начале лета просил на то, что бы проверили уровень масла в коробке. Ехал на море и на светофоре рычаг застрял в нейтральном положении и не включалась никакая передача, путём многократных попыток, наконец то получилось втыкнуть передачу, доехал без всяких проблем. На море при выезде с парковки история повторилась. Подскажите, в чем может быть причина? Искать проблему или забить до появления более серьёзных симптомов? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 29 серпня, 2021 А пробег реальный? Что чувствовал рукой - реально заблокировали рычаг и не двигался или как бы недовыжатое сцепление не позволяло включить передачу и слышался хруст в районе коробки передач? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rekmutqrj 13 Опубліковано 29 серпня, 2021 А сам проверить уровень? Там болт открутить то по сути... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DzyanVin 1 Опубліковано 29 серпня, 2021 В 29.08.2021 в 12:51, dima150777 сказав: А пробег реальный? Что чувствовал рукой - реально заблокировали рычаг и не двигался или как бы недовыжатое сцепление не позволяло включить передачу и слышался хруст в районе коробки передач? 1. Пробег реальный, я один владелец, машина используется в городе. 2. Рычаг подвижный, но как бы застрял между 1 - 4 передачей и не получается втыкнуть передачу 3. Сцепление выжымал и на 10 попытке все снова начинало работать 4. Хруст не слышен В 29.08.2021 в 14:53, rekmutqrj сказав: А сам проверить уровень? Там болт открутить то по сути... Мне проще заплатить, я криворукий от природы Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 30 серпня, 2021 Сцепление скорее всего приехало. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nazar_lv 1 Опубліковано 30 серпня, 2021 А где этот болт находится? Надо бы у себя проверить уровень Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
rekmutqrj 13 Опубліковано 7 вересня, 2021 В 30.08.2021 в 08:16, nazar_lv сказав: А где этот болт находится? Надо бы у себя проверить уровень интернет отключили?? 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nazar_lv 1 Опубліковано 8 вересня, 2021 В 07.09.2021 в 05:52, rekmutqrj сказав: интернет отключили?? Нет, просто я по взрыв схеме не смог понять какой именно это болт. По вашим фоткам все понятно, спасибо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 21 вересня, 2021 В 23.09.2020 в 13:05, Maris сказав: Нет. Сказали, что они не три копейки стоят вместе с работой, да и мол один раз способны пережить типа процедуру. Поэтому сказали внимательно понаблюдать, смотреть под машину после стоянки длительной или нету ли течи, если вдруг что, то сразу на СТО менять. Ну я вот уже 4 дня катаю, вроде ничего под машиной нету. Наверное живые они значит. Нарешті на подвір'ї пішов дощ і я знайшов час за ці роки)))) Щодо сальника первинного валу МКПП. Я міняв підшипник первинного валу при 190тис.км здається і замінив той сальник. Я міняв зчеплення при 330тис.км вдруге і не міняв ніякого сальника. У мене задній сальник колінвалу, той що між МКПП та двигуном стоїть вже проїхав 445тис.км. Моя думка, пока не тече нх туди лізти. Я при 160тис.км ще коли міняв вперше хотів замінити сальник колінвалу, так і досі лежить у коробці)))) Щодо заміни сальника у МКПП, потрібно розібрати повністю коробку. Кому нх це потрібно?! Якщо і надумаєш туди лізти то заміни там два підшипники. Вони шарикові. стоять з двох сторін первинного валу. Вони здохнуть можуть найшвидше))))) Щодо заміни сальників привідних валів. По роботі ще 1200 пара десь, при зніманні двох приводних валів та зі зливанням масла бо ніяк)) А от чому вони не замінили їх коли міняли зчеплення я хз. Хоч один, і то було б дешевше. У мене вони ніколи не соплили, хоча я їх міняв при заміні зчеплення. Щодо цін які я називаю за роботу, я орієнтуються по своїх розцінках за які я роблю машини)))) я тут недавно серйозно зайнявся ремонтом авто))))) і кинув роботу)))) Ах да, сальник привідного валу коштує 90грн виробника KOS. KOS, PH це постачальники сальників на наші авто 100%. Не переплачуйте за оригінальні коробки. Так само кажу про сальники клапанів і т.д. Приємного дня усим. Радий був висказатись))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentoll 5 Опубліковано 21 листопада, 2024 А хто міняв в коробці як краще коли відкачують мастило або просто спускають? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
2nik 57 Опубліковано 4 січня Все залежить від виконавця,, 1.При заміні мастила методом відкачки шланг потрібно направити в нижню частину піддону але х.з куди він стане і скільки при експрес методі стече з поверхонь мотора. 2,наблюдав при зливі,ще мастило трохи текло,але ждати не стали ,закрутили пробку і заміна. Теоретично новий масляний фільтр це поправить. Декілька замін мастила роблю це сам,неспішно,нічого складного)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dezmont 2 Опубліковано 7 січня В 04.01.2025 в 17:19, 2nik сказав: Все залежить від виконавця,, 1.При заміні мастила методом відкачки шланг потрібно направити в нижню частину піддону але х.з куди він стане і скільки при експрес методі стече з поверхонь мотора. 2,наблюдав при зливі,ще мастило трохи текло,але ждати не стали ,закрутили пробку і заміна. Теоретично новий масляний фільтр це поправить. Декілька замін мастила роблю це сам,неспішно,нічого складного)) В коробці теж сам мастило змінюєш? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
2nik 57 Опубліковано 8 січня Та ще 100 тис навідь не пройшла,хоч за віком може й коробочне поміняю. Що відкрутить думаю знайду,механічна коробка як у більшості простих машин. Перед заміною бажано,щоб машинка трохи прокаталась,щоб масло стало теплим. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentoll 5 Опубліковано 10 лютого Є думки що апаратна заміна оливи не айс для коробки.. хоча багато ж хто так міняє і все ок.. тому навіть не знаю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти