Перейти до змісту

2nik

Користувачі
  • Постів

    213
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    26

2nik став переможцем дня 6 грудня 2023

2nik мав найпопулярніший контент!

Репутація

56 Репутация

Інформація про 2nik

  • День народження 12.10.62

Інформація

  • Ім'я
    Николай
  • Стать
    Мужчина
  • Місто
    Буча.
  • Авто
    kia soul base titanium 2011 бенз\газ

Відвідувачі профілю

Блок останніх користувачів вимкнено та не відображається іншим користувачам.

  1. стокова резина соул ( хоч на монтажі казали,що це тільки на доїхати додому,теба мінять:) ) відходила 9 років,коли на літньому асфальті з невеличкими слідами піску стала тріщати АВС то замінив. Вже по відчуттям вона стала "дубова",але якщо по селам їздити то ще б каталась і каталась. Все залежить від виробника,сквльки каучуку та технологій не пожаднічав:)
  2. Постійно з регістратором,вимикаю тільки перед постом,де вказано що знімати заборонено. в мережах,пишуть шо попало.
  3. Підтягуйтесь активніше,хоч я на мін пенс,всеж трохи допоможу. на альфу +
  4. С регистратором ездил несколько раз с Бучи на Чернигов,и постоянно по месту . Отключал питание только на постах с табличкой о запрете. ( хотя кому нужен тот десяток бетонних блоков на дороге,про которые все собаки знают) НЕ пойму почему мне могут ограничить вопрос моей дорожной безопасности?
  5. Як біжіть час...ждемо новин по вибору,які відмінності нової машини,плюшки ,там:)
  6. Львов почти тихо ну и на комары-мошку главное не угодить,я еще смотрю на Хаджибейский лиман,на море навряд пляжи откроют.
  7. 2nik

    кулинария

    Готовит примерно раза в два быстрее,особенно трудноразвариваемые- горох ,фасоль,мясо и т.п Я давно пользую самий простой Редмонд,меня подкупило,что там только одна механическая крутилка по времени приготовления. не люблю втикать кнопки,меню подменю... но сейчас таких на рынке не вижу. Принцип у всех один,можно брать любую по деньгам .
  8. Так .Більше нічого не було,відкручую ковпачок і там зразу мастило без ніякого захисту. може такі літрові в епицентрі були...
  9. Ось в гаражі знайшов літрову пляшку такого мастила ,купляв в епіцентрі в 21рік виготовлення, цифровобуквений код код на бічній стороні-знизу,як кажуть лазером набито(вплавлено в корпус) Думаю гуру КОРЕЕЦЬ ,щось путнє скаже,купував у нього декілька замін.
  10. " там там на упаковке есть ещё маркировке защитная со сканом кода. Вот как он выглядит на самой канистре." Думаю,что сами продаваны придумали наклейку для важности,и руками криво клеят. сейчас подобное заказать не проблема. Уже 12 лет машинка на таком масле,и нигде доп наклеек не видел.
  11. За результатами аналізу експлуатації та ремонтів 25 тисяч автомобілів з 12 класів був складений рейтинг найбільш і найменш надійних автівок. 3. Компактні кросовери Середній рейтинг надійності класу – 94,3%. Найнадійніший автомобіль – Kia Soul (100%) Найненадійніший автомобіль – Nissan Juke (82,2%) 2023 рік What Car Премно ,що наш авто держить марку на 2023. Всім надійності!
×
×
  • Створити...