oberwolf 87 Опубліковано 10 квітня, 2016 :wink2: :pig_ball: 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 10 квітня, 2016 Шо, опять? Поздравляю! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
iron_eagle 146 Опубліковано 11 квітня, 2016 С Днём рождения!!!! Всего самого наилучшего!!! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 11 квітня, 2016 З Днем Народження, Сірожа!!! Хай щастить в житті!!! :drinks: 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
INick 65 Опубліковано 11 квітня, 2016 Happy Birthday!!! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 11 квітня, 2016 Вижу народу чрезвычайно не спалось этой ночью в предвкушении ДР Сереги (блин, даже не дождались "отмашки" :)), по-этому только присоединяюсь ко всему выше сказанному и... здоровья, семейного счастья, добра, достатка, мира. :drinks: 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 11 квітня, 2016 И я присоединяюсь к поздравлениям. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 11 квітня, 2016 Поздравляю!!!! Желаю, чтобы все!® 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 11 квітня, 2016 З днем народження Сергію!А у вас цікаво. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 11 квітня, 2016 приєднуюсь... Сиріжа! З Д Р !!! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 11 квітня, 2016 И я присоединяюсь!!! Всех благ! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 11 квітня, 2016 З днем народження Сергію! А у вас цікаво. Вова, стесняюсь спросить... а это серебристое... это что? и самое интересное, каким боком оно относится к Сереге? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 11 квітня, 2016 Вова, стесняюсь спросить... а это серебристое... это что? и самое интересное, каким боком оно относится к Сереге? Так в этом интрига я думаю Серега прояснит :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 11 квітня, 2016 а это серебристое... это что? Ясное дело, что это - пепелац. А Серега отошел за гравицапой. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 11 квітня, 2016 Сєрёжа, всіх благ! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 11 квітня, 2016 Ясное дело, что это - пепелац. А Серега отошел за гравицапой. Кто первый даст правильный ответ, тот молодец! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 12 квітня, 2016 Неймовірно приємно! (Особливо, якшо прочитати на наступний день) Дякую всім! ...вподобайок на всіх не вистачило - завтра доставлю, якшо не забуду як Джонік 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 12 квітня, 2016 И от меня хепбёздей:) Всего- привсего тебе дружище хорошего !!! :drinks: :drinks: :drinks: 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 12 квітня, 2016 Ох, Бобер! :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 12 квітня, 2016 ... А у вас цікаво. Так в этом интрига я думаю Серега прояснит :wink2: Ти мене ні з ким не плутаєж? И от меня хепбёздей:) Всего- привсего тебе дружище хорошего !!! :drinks: :drinks: :drinks:Дяки!Ох, Бобер! :drinks:Охохох... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти