Pavlyuchini 44 Опубліковано 26 листопада, 2014 ... правда я досидів до кіцевого розіграшу . І не даремно, виграв один з сертифікатів. Сертифікат на 1000грн на обслуговування. Ось тепер сиджу і думаю як ним скористатись. УВАГА! 1000грн Можливо комусь на днях (до кінця місяця) проходити ТО? І можливо цей хтось, є прихильником АЦ на столичному? Короче, віддам сертфікат в клубні руки. (Шкода так, викидати;) ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 26 листопада, 2014 А че до конца месяца? мне то3 до конца года нада будет) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 26 листопада, 2014 А че до конца месяца? мне то3 до конца года нада будет) Сертифікат дійсний до кінця листопада ;( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 26 листопада, 2014 Блин( хоть бери и ща делай) Гляну седня в сервиску и на спидометр еще раз) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 26 листопада, 2014 УВАГА! 1000грн Можливо комусь на днях (до кінця місяця) проходити ТО? І можливо цей хтось, є прихильником АЦ на столичному? Короче, віддам сертфікат в клубні руки. (Шкода так, викидати ;) ) я так розумію це сертифікат тільки на послуги(роботу)? а не на запасні частии? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 26 листопада, 2014 я так розумію це сертифікат тільки на послуги(роботу)? а не на запасні частии? як пояснили на ТО (загалом). Але лише на ТО. Хотів переобутись, розвал, тп... - не заканало. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 26 листопада, 2014 Основне дійство на тестдрайві :wink2: ты чем фоткал? Хаблом? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 листопада, 2014 :wink2: ты чем фоткал? Хаблом? Не зовсім зрозумів підколу... Типу натякаєш шо я сфотав японію :pardon: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 26 листопада, 2014 Не зовсім зрозумів підколу... А ты клацни на свою превьюшку - разворачивается так, что в экран даже близко не влазит и метры скроллинга во всех направлениях Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 27 листопада, 2014 Одблін... Я дивюсь з тапочкотолка, тому якось не підізрював таких проблем... :pardon: А по суті питання: камерка всього-то 5мп... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 18 травня, 2015 Вот незаметно и пролетел почти годик (ну ладно, полгодика)... На носу уже KIA Драйв Тур 2015 года... http://www.autocentre.ua/news/praktika/kia-drayv-tur-2015-shagaet-po-ukraine-65542.html Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 19 травня, 2015 Токо шо мне звонили по этому поводу! Говорили новый Рио (не китайский ) будет и новый Соренто. Также примерно в эти числа проводит тусовку Автосити Нико на Бориспольской трассе. Вот там можно погонять на дизельных Ситроенах. Соул будет бензиновый. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 19 травня, 2015 Токо шо мне звонили по этому поводу! Говорили новый Рио (не китайский ) будет и новый Соренто. Также примерно в эти числа проводит тусовку Автосити Нико на Бориспольской трассе. Вот там можно погонять на дизельных Ситроенах. Соул будет бензиновый. Меня тоже только что пригласили на это воскресенье (24 мая) в автосалон на Борщаговке на 11.00. Программа схожа с осенней прошлого года. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 19 травня, 2015 О!!! і мене запросив "АЦ на Харківському", на суботу - 23/05/2015. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 19 травня, 2015 А на мене забили!... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 19 травня, 2015 А на мене забили!... Не на тебе, а про тебе... не боясь завтра приятный голос в телефонную трубку тебе скажет: "Алло, Сергей Батькович, Вам удобно говорить... ", а дальше по аналогии с тремя сообщениями выше. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 19 травня, 2015 А на мене забили!... Ти на столичці катався? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 19 травня, 2015 Угу Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 19 травня, 2015 Угу Плуги там. Ти сам приїдь, відкрий з ноги двері і крикни: "ага га га гааааа! Не чекали?" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 19 травня, 2015 Яб сказав де плуги... Але раптом світавто читає тему :D ... Павлучіні теш на столичці катавсясь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти