Перейти до змісту

mishamc

Користувачі
  • Постів

    368
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    1

mishamc став переможцем дня 2 червня 2013

mishamc мав найпопулярніший контент!

Репутація

5 Репутация

Інформація про mishamc

  • День народження 21.11.84

Інформація

  • Ім'я
    misha
  • Стать
    Мужчина
  • Місто
    Гребінки, Київська обл.
  • Авто
    soul БАЗЕ old/ seat Toledo (Толік)
  • Інтереси
    Гірські лижі

Контакти

  • Skype
    savchuk_mc
  1. можу сказати де краще не ставити http://gaz-time.ua/ в Києві дороговато нічого потім не можуть вирішити все спихують на кіа в той час не було ще у них варіатора випередження запалювання, тоїсть на наш мотор ще не налагодили. коротше кажучи їздив я постійно з чеком. на наступну машину ставив тут http://lpgkiev.com.ua/ там і скидки для клуба і все пояснили і ціна навіть дуже адекватна я ставив лпгтеч+баракуда(пояснили що це адекватна заміна хана гарантія 100тик також) +шарк. здається 9тик. 33 тик накатав без жодних зауважень
  2. mishamc

    Smart?...

    там відновлювали її здається
  3. mishamc

    Smart?...

    мій колега на роботі взяв собі смартіка. десь так як проїхав тищі 2-3, не пам"ятаю точно, попав на лаве: мотор+турбіна - ремонт в районі 1к
  4. всьо .... завтра мариную шашлик ... буду на одниці святкувати день святого нероби.
  5. тре вже й шашличок піджарити :)
  6. розкажу про певні недостатки авто які я замітив. легка вібрація мотора. почистив дросельну заслонку, форсунки не помогло. після встановлення ГБО і заміни свічок на ірідієві., майже пропало, ну або дуже стишилось (якщо є таке слово), коротше кажучи вловлюю його рідше. на цій машині я реально відчув що клімат забирає кс особливо на підйомах.
  7. ех.... хотів я соул но з меншим пробігом, а не було.... ціни космічні а жінка в мене заядлий пасажир.
  8. Поставив я на свого толіка (Толедо) газік у нашого ніби партнера комплект баракуда+шарк+лпж 9640 грн поки працює :)
  9. на двох СТО скзали що це нормально, ще тре на третє заїхати. 8к.
  10. вищий набагато. підлокітник ззаді не дуже мішає, але й для водія чи пасажира він для краси, хіба що в когось руки довгі. для мене поки що найбільший мінус це звук вихлопної, чимось змахує на газельку, дуже голосний і мотор гучніше працює.
  11. так, трохи розкачується. десь при зустрічі прокатаєшся і порівняєш своїм самим чутливим місцем.
  12. трохи їздив, поки об"єктивно сказати не можу, але здається менше(задній двірник ще й не включав), ні точно що менше. шум здається менший ніж у соула правда їхав на зимовій резині. до речі машина веде себе вальяжно на дорозі. руль ще легший ніж в соулі.
  13. звичайно. правда на брс не заробив але щось середнього цінового діапазону буде. перший "мінус" знайшов на холостих оборотах трошки мигає світло. знаючі люди сказали є декілька варіантів 1) або акк тре зарядити 2) або акк доживає 3) або щось там в генераторі, але так багато букв не буду писати. може в когось є інші варіанти?
  14. салон напевно кращий ніж у соула, про багажник мовчу . посадка також висока. доп опції не буду порівнювати, так як соул в мене був у базі.
×
×
  • Створити...