BlackCat 85 Опубліковано 23 січня, 2011 Babak писал,что у него на 2010 года нет регулировки подголовника, а БК на 2010 нет, но и стоил он дешевле Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vins 16 Опубліковано 23 січня, 2011 Специально ща не поленился спустился к машинке, давил так що чуть очи не повылазили , а регулировка так и не появилась, мид 2010 год. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 23 січня, 2011 Непонятка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 23 січня, 2011 Специально ща не поленился спустился к машинке, давил так що чуть очи не повылазили , а регулировка так и не появилась, мид 2010 год. я тоже думал что оторву вместе с сидением, хотя в мануале написано регулируется Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vins 16 Опубліковано 23 січня, 2011 я тоже думал что оторву вместе с сидением, хотя в мануале написано регулируется Получается кинули Нас Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 23 січня, 2011 Получается кинули Нас ГАДЫ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 24 січня, 2011 vj; там тайная кнопочка есть? мне уже пора составлять список вопросов к менеджеру автосалона буду , узнаю , отпишусь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 24 січня, 2011 Ну по высоте 100% регулируются, а вот по наклону не в курсе, у меня в МИДе такого вроде нет... В общем проверил! 100 пудово НЕТУ!!! По наклону не регулируется!!! Видать разные подголовники существуют. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 24 січня, 2011 Народ, извините за ЛОЖНУЮ информацию, Graycat перепутал мой Каренс со своим Соулом, ввел меня в заблуждение, а я вас. У него тоже подголовник НЕ РЕГУЛИРУЕТСЯ по наклону. Ещё раз прошу извинить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 24 січня, 2011 Народ, извините за ЛОЖНУЮ информацию, Graycat перепутал мой Каренс со своим Соулом, ввел меня в заблуждение, а я вас. У него тоже подголовник НЕ РЕГУЛИРУЕТСЯ по наклону. Ещё раз прошу извинить Ну тогда почему в мануале написано - регулируется? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 24 січня, 2011 Видимо,опция НЕ ДЛЯ УКРАИНЫ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BABAK 2 Опубліковано 24 січня, 2011 Видимо,опция НЕ ДЛЯ УКРАИНЫ мануал на українській мові Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 24 січня, 2011 мануал на українській мові У меня инструкция на русском, но в скобочках написано "при наличии". Одним словом может быть, а может не быть... может в ТОПах есть, там где активные подголовники, а может вообще в Украину такие не приходят... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
GrayCat 89 Опубліковано 24 січня, 2011 Прошу прощения за дезу. Точно помню, что регулировал, но в голове немножко перепуталось Каренс с Соулом... http://www.soul-club.in.ua/public/style_emoticons/default/SHABLON_padonak_03.gif Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 24 січня, 2011 блін, і на підголовниках зекономили ... доречі, за власними відчуттями, на пасажирському передньому сидінні він менш нахилений. щей можливо в усіх машинах нахил різний, бо коли сів в машину BorisKa, відчув різницю... хоча, можливо, це все самопереконання принаймні, варіант з розворотом підголовника залишається Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 25 січня, 2011 блін, і на підголовниках зекономили ... доречі, за власними відчуттями, на пасажирському передньому сидінні він менш нахилений. щей можливо в усіх машинах нахил різний, бо коли сів в машину BorisKa, відчув різницю... хоча, можливо, це все самопереконання принаймні, варіант з розворотом підголовника залишається Підголовник я не розвертав, але купив собі подушку для шиї.....дуже зручно, вдягнув її під підголовник і періодичний біль у шиї від довгої їзди пропав...... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 29 січня, 2011 Підголовник я не розвертав, але купив собі подушку для шиї.....дуже зручно, вдягнув її під підголовник і періодичний біль у шиї від довгої їзди пропав...... Очень удобные особенно если спишь на переднем пассажирском сидении. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
так бывает 104 Опубліковано 19 квітня, 2011 жестковатые немнога, но вовсе не критично ПРАВИЛЬНО, избегаем гемморой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 20 квітня, 2011 А у меня подголовники (передние) регулируются не только по высоте... У них три или четыре (не помню) положения вперед/назад... Не по наклону, а именно по положению... Толкаешь вперед - щелчек и фиксация, еще вперед - еще щелчоки фиксация... И т.д. На последнем - возврат в крайнее заднее положение... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 20 квітня, 2011 подскажите ,если кто знает хочу стать счастливым обладателем регулируемого по высоте водительского сиденья в моей БАЗЕ- сиденье не регулируется можно ли установить данное приспособление и сколько стоит(примерно) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти