mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 Сьогодні в мене почався писк здається якогось із ремнів. Як визначити який ремінь почав пищати? І як це лічиться? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 23 травня, 2013 Как правило пищит ремень ГРМ. Диагностика: открываем капот, запускаем мотор, подходим к моторному отсеку и слушаем откуда писк. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nick-71 5 Опубліковано 23 травня, 2013 В двигателе цепь стоит. Приводной ремень (поликлиновый) насоса охлаждающей жидкости, генератор и т.д. - один, кат. номер 252122B020. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 травня, 2013 Опередил меня Николай. Немного картинок для наглядности http://monolith.in.ua/privod-grm-kia-soul/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 В двигателе цепь стоит. Приводной ремень (поликлиновый) насоса охлаждающей жидкости, генератор и т.д. - один, кат. номер 252122B020. а цей ремінь не можна якось підтягнути чи ослабити? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 травня, 2013 а цей ремінь не можна якось підтягнути чи ослабити? Миша, дорогой. Глянь все-таки на мою сноску, где картинки. Там на второй картинке болт возле генератора для регулировки натяжки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 Миша, дорогой. Глянь все-таки на мою сноску, где картинки. Там на второй картинке болт возле генератора для регулировки натяжки. а, зрозумів. але я вцьому питанні не спец, тому і не знаю чесно кажучи в яку сторону і скільки обертів робити для правильного регулування. ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 23 травня, 2013 а, зрозумів. але я вцьому питанні не спец, тому і не знаю чесно кажучи в яку сторону і скільки обертів робити для правильного регулування. ? крутиш в право - натягиваеш, в лево - ослабляеш (крутить надо по пол оборота чтоб не перетянуть). Нет ничо сложного Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 крутиш в право - натягиваеш, в лево - ослабляеш (крутить надо по пол оборота чтоб не перетянуть). Нет ничо сложного це я зрозумів. але куда потрібно крутити щоб перестав пищати? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 травня, 2013 це я зрозумів. але куда потрібно крутити щоб перестав пищати? треба натягати )) одночасно мацаючи пружнысть Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 натягувати потрібно на не заведеному моторі? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 23 травня, 2013 натягувати потрібно на не заведеному моторі? будешь натягивать - позови - я это сниму и на ютуб выложу!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
batja 29 Опубліковано 23 травня, 2013 :blink: будешь натягивать - позови - я это сниму и на ютуб выложу!!! Ссылкой не забудь поделиться А если серьезно то мне даже как-то представить сложно как можно натягивать ремень на заведенном моторе. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 23 травня, 2013 Ссылкой не забудь поделиться А если серьезно то мне даже как-то представить сложно как можно натягивать ремень на заведенном моторе. один раз в жизни можно. вернее 2 раза... руки то 2.... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 23 травня, 2013 це я зрозумів. але куда потрібно крутити щоб перестав пищати? крутиш в право - натягиваеш, в лево - ослабляеш Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 КЕП Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 травня, 2013 МАШИНА ПОВИННА СТОЯТИ!!! НЫ В ЯКОМУ РАЗЫ НЕ НА ШВИДКОСТЫ!!! ))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 23 травня, 2013 МАШИНА ПОВИННА СТОЯТИ!!! НЫ В ЯКОМУ РАЗЫ НЕ НА ШВИДКОСТЫ!!! ))))) а якщо буде мала швидкість? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 23 травня, 2013 а якщо буде мала швидкість? тоды можна, цеж мала швидкысть )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BlackCat 85 Опубліковано 23 травня, 2013 а цей ремінь не можна якось підтягнути чи ослабити? Купи такой, часто реально помогает и надолго Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти