viro 799 Опубліковано 12 жовтня, 2013 Управление фарами без реле - мега странно. Ну мало ли. А по второму пункту - для управления фарами минусом другие блоки. Так что этот надо сдать обратно. Например мне. Бо мой шото капризничает. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 12 жовтня, 2013 Так что этот надо сдать обратно.Например мне КрасивА... МАлАдЭц... Добудь мне тот, что по массе управляет... А этот я тебе отдам... А в чем капризы проявляются? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 12 жовтня, 2013 А управление - массой... черниговские блоки бывают двух видов, для + и -. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 13 жовтня, 2013 черниговские блоки Леша, а можешь ткнуть носом в ссылку на их сайт... Чтойто я потерялася на просторах инета... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
abagnyuk 153 Опубліковано 13 жовтня, 2013 Леша, а можешь ткнуть носом в ссылку на их сайт... http://drl-ukraine.com/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 жовтня, 2013 Леша, а можешь ткнуть носом в ссылку на их сайт... Чтойто я потерялася на просторах инета... ну то ж черниговский а не тульский Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 17 жовтня, 2013 Поставил на свою Душу ДХО (дальний в пол-накала)... Олег, ти власноруч ставив? можеш інструкційку зробитить? :rolleyes2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 17 жовтня, 2013 Олег, ти власноруч ставив? можеш інструкційку зробитить? Да, ставил сам. Заняло часа полтора с перекурами и раздумиями... Ничего сложного. Абсолютно. По свободному времени сваяю мануал... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 17 жовтня, 2013 Да, ставил сам. Заняло часа полтора с перекурами и раздумиями... Ничего сложного. Абсолютно. По свободному времени сваяю мануал... Дай тобі Бог здоров'я!.. і вільного часу! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 19 жовтня, 2013 Дай тобі Бог здоров'я!.. і вільного часу! Ось він (вільний час) і відломився мені... :wink2: Арифметика с картинками.... Схема прилагается к блоку. Все подключения по схеме... Ставил я блок управления ДХО так: Общий вид подкапотного пространства с указанными "точками интереса". Блок управления и релле с предохранителем прикручены саморезом (сверлим отверстие) к боковине. Туда же подключаем провод массы Подключаемся к проводу дальнего света на разъеме фары (ножка №3, серый провод) и к проводу габаритов (ножка №1, зеленый/черный провод) Подключаемся к плюсу на аккумуляторе Управляющие провода протаскиваем в салон (прокалываем резиновый уплотнитель) Подключаем плюс управления включением к розетке на центральной консоли, а управляющий провод, который в заводской инструкции предлагается подключить к датчику скорости или датчику давления масла, я подключил на кольцо управления противотуманками (левый подрулевой). Для этого снимаем всю пластмассовую красоту в районе руля, находим оранжевый провод и подпаиваемся к нему... Схема подключения Все проводочки аккуратно изолируем и приматываем к существующей проводке. Собираем пластмассовые красоты и пользуемся... Алгоритм я уже описывал.. Повторюсь. На подрулевом все выключено - горит в пол-накала дальний (ДХО) На подрулевом включены передние противотуманки (колесико) - ДХО не горит Включаем габариты (дальний/ближний) - все штатно, ДХО отдыхает... Моргать дальним не возбраняется... Успехов... 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 20 жовтня, 2013 Добавил схему в "мурзилку" про мое подключение блока ДХО Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 21 жовтня, 2013 данкешон! ...На подрулевом включены передние противотуманки (колесико) - ДХО не горит ... тут же вапріс: якшо в наявності лише задні протитуманки?.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 жовтня, 2013 данкешон! тут же вапріс: якшо в наявності лише задні протитуманки?.. Туманки - по желанию. Колосок решил добавить фичу принудительного отключения ДХО. Например для технических целей. Это не обязательно. На мешалках логично было бы подключать ручник на отключение ДХО. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 21 жовтня, 2013 ще вапріс ... якого кольору дріт на розетку? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 21 жовтня, 2013 ще вапріс Ще АтвІт... Червоний, з роз'єму релюхи (не з блоку !!!!) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 21 жовтня, 2013 ще вапріс ... якого кольору дріт на розетку? пардон, тріхо не так... червіний дріт з релюхи до якого кольору прикрутювать? не розбирати ж центральну консіль :rolleyes2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 жовтня, 2013 :help: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 23 жовтня, 2013 не розбирати ж центральну консіль Звісно, розбирати нічого не треба... Береш і вставляєш пальці обидвох рук (не всі одразу, по одному) у отвори розетки та прикурювача, тягнеш до себе і маєш у руках панель з дротиками... Прикручуєш червоний до дротика, який іде до середнього контакту або розетки або прикурювача (байдуже).... Я не пам'ятаю якого кольору... Якщо вірити книжці, то або сірий або зелений... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
andrey 15 Опубліковано 23 жовтня, 2013 Звісно, розбирати нічого не треба... Береш і вставляєш пальці обидвох рук (не всі одразу, по одному) у отвори розетки та прикурювача, тягнеш до себе і маєш у руках панель з дротиками... Прикручуєш червоний до дротика, який іде до середнього контакту або розетки або прикурювача (байдуже).... Я не пам'ятаю якого кольору... Якщо вірити книжці, то або сірий або зелений... пальцы в оба отверстия и третьей рукой маленькой обвернутой в изоленту отверткой оттянуть верх панельки . там верхних два крепления - очень плотные. вот фото как это выглядит оторванным 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warrior 107 Опубліковано 23 жовтня, 2013 :help: Можешь сделать еще вот так http://soul-club.in....l/page__st__240 Это без разборки кожуха руля, снятия панели розеток и с подключением блокировки DRL к ручнику 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти