kuryk 82 Опубліковано 13 квітня, 2012 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 13 квітня, 2012 eugenbod Добро пожаловать! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
raulson 0 Опубліковано 14 квітня, 2012 Привіт всім! Візьмете в свої ряди Соуловодів? ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 14 квітня, 2012 ато!!! Вэлкам!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 14 квітня, 2012 Ну то заходь Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
raulson 0 Опубліковано 15 квітня, 2012 Ну дякую!:) Буду як дома! :drinks: П.С. Ваш клуб мені дуже допомагав у виборі машинки, ще на початку цього року я випадково потрапив сюди і прочитав майже всі теми, а 24 березня виїхав із салона, що на Набережно-Луговій, на новенькому, біленькому Соулі!:) Тому всі засновники і учасники тримайте моє величезне ДЯКУЮ!!! :rolleyes: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Кореец 83 Опубліковано 15 квітня, 2012 raulson, добро пожаловать! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 29 квітня, 2012 Все! Принимайте в ДУШЕВНУЮ КОМПАНИЮ! вчера забрал, теперь я такой же как и вы!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 29 квітня, 2012 Вєлкам!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vak_2012 5 Опубліковано 30 квітня, 2012 Приветствую всех соулолюбителей , в Полтаве пополнение в моем лице. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kww1976 116 Опубліковано 1 травня, 2012 Приветствую всех соулолюбителей , в Полтаве пополнение в моем лице. Добро пожаловать. Скоро мы сможем в ветке "Регионы" создать свою -"Полтава" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 12 червня, 2012 Вот и я полноценно влился в ваши ряды. Вчера наклеил присланную kuryk наклейку, за что ему спасибо Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 12 червня, 2012 Добро пожаловать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 13 червня, 2012 Вот и я полноценно влился в ваши ряды. Вчера наклеил присланную kuryk наклейку, за что ему спасибо Стараемся!!!!! Всем новоприбывшим ВэЭэлкам и добро пожаловать!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 14 червня, 2012 Вот и я полноценно влился в ваши ряды. Вчера наклеил присланную kuryk наклейку, за что ему спасибо Нука-нука! И номер/цвет машины какой? Место обитания? Добро пожаловать! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 17 червня, 2012 Нука-нука! И номер/цвет машины какой? Место обитания? Добро пожаловать! Цвет машины - ванила шейк (бежевый), 3552. Живу в Иванкове если быть точным, но до центра села и до черты Борисполя одинаковое расстояние. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 18 червня, 2012 Итого - Юрчег меня сегодня два раза обгонял с приветствиями))) Первый раз на трассе я не успел среагировать, но в пробке мы уже основательно "пересеклись" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 18 червня, 2012 Итого - Юрчег меня сегодня два раза обгонял с приветствиями))) Первый раз на трассе я не успел среагировать, но в пробке мы уже основательно "пересеклись" Подобные сообщения, актуальны в теме Фа-фа, киевляне!" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 19 червня, 2012 Да-да, извиняюсь за флуд не по теме Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 26 червня, 2012 Привет. нас мало но мы в тельняшках!!! Киев, киа соул черног оцвета 200 9года...танчик супер!!! Когда встерча в Киеве? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти