Graf_T 3 Опубліковано 18 травня, 2013 Фа-фа белому соулу с наклейкой и линзой сзади сегодня в 8:00 на проспекте Победы!!! Ответное Фа-Фа "титановому" соулу, с наклейкой в бардачке ,мимо пролетевшему! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 20 травня, 2013 ФА ФА вчера morda на нивках. Приятно было познакомиться. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 20 травня, 2013 И от меня ФА-ФА morda вчера около 16ти - от паруса до воздухофотского моста, так тебя и не догнал ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
morda 18 Опубліковано 20 травня, 2013 ФА ФА вчера morda на нивках. Приятно было познакомиться. Взаимно:) теперь бу здороваться если бу встречать;) И от меня ФА-ФА morda вчера около 16ти - от паруса до воздухофотского моста, так тебя и не догнал ;) я тя видел в зеркало, думал ты иль не ты:) спяшил очень, как-то в этот день плохо со временем у меня было..:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
gypsyboy 0 Опубліковано 27 травня, 2013 0349 фа-фа на Туровской был припаркван на обочине) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 27 травня, 2013 Пешеходное Фа-фа 0136. На Юрковской 18. Задний бампер у Вас надо делать. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 27 травня, 2013 В 18.10 на Телиге в сторону Петровки. Ванила илущая справа и белый илущий заде дв и черному спереди. Фа фа. Белый ответил даже без наклейки; ) все не татуированые Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 28 травня, 2013 Вчера около 17.00 очередное фа-фа белому дорестайлу 8480 выезжающему из ворот на Лысогорской. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 28 травня, 2013 Сьогодні біля 8:00 на пр. Перемоги було помічено 2 клубних Титани (з наліпкою) (перший в р-ні метро Святошин, другий прикаркований за ст. метро Шулявська), фа-фа на форумі Вам. На дорозі не фафакав бо був на службовому Ланосі , могли мене неправильно зрозуміти! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 28 травня, 2013 блым-блым трехножику на окружной в 21:16 Шо случилось-то? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 28 травня, 2013 сегодня в 8.45 мною был обфафакан клубный бежевый кабан. возле бессарабки. кто был? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 28 травня, 2013 Фа-фа белому клубному **0354** сегодня около трех часов дня на Днепровской Набережной Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 29 травня, 2013 сегодня в 8.45 мною был обфафакан клубный бежевый кабан. возле бессарабки. кто был? Это был я, в ответ кстати сигналил, просто с опозданием, пока голову повернул заметил Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VADLO 0 Опубліковано 29 травня, 2013 фа-фа на форуме, белому клубному на Саксаганского 18:30 вроде 5059 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 29 травня, 2013 Это был я, в ответ кстати сигналил, просто с опозданием, пока голову повернул заметил слышал-слышал..)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Awful 20 Опубліковано 30 травня, 2013 фа-фа на форуме, белому клубному на Саксаганского 18:30 вроде 5059 И тебе ФА-ФА!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 30 травня, 2013 А кого я сегодня оббибикал с утра на Комарова? Рыжий ТОП , с рейлингами , за рулём девушка , вот № не запомнил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
tsilke 1 Опубліковано 30 травня, 2013 блым-блым трехножику на окружной в 21:16 Шо случилось-то? Фа фа и тебе спас что пропустил :) это я с рыбалки ехал :) :) :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 30 травня, 2013 Фа фа и тебе спас что пропустил :) это я с рыбалки ехал :) :) :) Фа-Фа! Я тоже ехал в ваниле Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 30 травня, 2013 Фа фа и тебе спас что пропустил :) это я с рыбалки ехал :) :) :) Надеюсь кроме гвоздя еще что-то поймал? )) Фа-Фа! Я тоже ехал в ваниле А мы с Витей как раз возвращались с теста круиза ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти