eugenbod 63 Опубліковано 27 серпня, 2013 Так не крайний же раз встречались. Успеешь еще. ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 28 серпня, 2013 В 21.08.2013 в 10:12, anveta сказав: 3 км на лыжах.... зимой...на Новый год.... ну туда еще представить можно... но обратно ?..... Обратно утром, протрезвев. Вещи забирали обычно числа 5го... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 28 серпня, 2013 В 28.08.2013 в 05:51, Mouse81 сказав: Обратно утром, протрезвев. Вещи забирали обычно числа 5го... утром протрезвев после нового года... открываешь глаза, ждешь чудес новогодних и веселья... а тут холодина, снег, грязная посуда и лыжи... три км на лыжах со "счастливой" отпразднованной головой... и ведь тулить и тулить!!! - Это на любителя... Хотя ради таких плюсов как хорошая компания и сумасбродное проведение Нового года, лес и снег - это супер... но без лыж :))) . Пусть совсем рядом будут теплые средства передвижения :) Эх.. старею... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 14 вересня, 2013 В 28.08.2013 в 07:02, anveta сказав: Эх.. старею... это не старость, это опыт. Как говорит одна моя знакомая "мне всегда 18, остальное стаж" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 31 жовтня, 2013 Я так розумію що бажаючи ще разок в цьому році зустрітись німа? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 31 жовтня, 2013 В 31.10.2013 в 19:24, mishamc сказав: Я так розумію що бажаючи ще разок в цьому році зустрітись німа? А я бы и не против, только в эти и следующие выходные занят. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 31 жовтня, 2013 так можна в будні на піцу чи боулінг чи .... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 31.10.2013 в 21:17, mishamc сказав: так можна в будні на піцу чи боулінг чи .... Парни могу вам предложить провести время и весело и с пользой для клуба КИА)) Приходите поболеть на футбол за автоклуб КИА (команда играет в Автолиге, это чемпионат Киева по мини-футболу среди автоклубов), сможете и встретится с одноклубниками и футбол посмотреть и покричать. Расписание игр можно здесь найти http://www.auto-liga.org.ua/ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 1 листопада, 2013 У меня вечно не получается на выходных. Может в одну из пятниц после работы пива попьем где нибудь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 1 листопада, 2013 Я поддерживаю план на встречу, в любое время Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 01.11.2013 в 10:40, Sergius сказав: Я поддерживаю план на встречу, в любое время а мо все-таки просто пивка?... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 1 листопада, 2013 будет план на встрече? -)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 1 листопада, 2013 Конечно же и я с вами. Только где и когда? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 01.11.2013 в 10:56, Daggett сказав: а мо все-таки просто пивка?... можна і пивка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 1 листопада, 2013 Можно и просто пивка есть новенькое заведение http://www.porter.com.ua/afisha.php в любой вечер. Там живая музыка свое пиво, либеральные цены, по выходным девочки в клетках. Дорогожицкая 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 01.11.2013 в 10:56, Daggett сказав: а мо все-таки просто пивка?... З задоволенням. Кажи час і місто. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 01.11.2013 в 13:07, Sergius сказав: З задоволенням. Кажи час і місто. місто чи місце? :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 1 листопада, 2013 Я тоже присоединюсь. Говорите где и когда. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 1 листопада, 2013 В 01.11.2013 в 13:10, mishamc сказав: місто чи місце? :wink2: Та мабуть місце в Києві Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 1 листопада, 2013 то вже треба якось вирішити час та місце Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти