Sergius 86 Опубліковано 19 червня, 2012 тренер не буде зайвий. Хіба шо тільки так Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 19 червня, 2012 А вообще, мы играем в районе Лукьяновки, "поле" отличное, деревья закрывают от солнца, сетка высокая и размер нормальный. Находиться на вул. Овруцька 28. За полтора часа 400 грн. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 19 червня, 2012 А вообще, мы играем в районе Лукьяновки, "поле" отличное, деревья закрывают от солнца, сетка высокая и размер нормальный. Находиться на вул. Овруцька 28. За полтора часа 400 грн. Ще раз повторюсь я тільки ЗА. Але камради щось не дуже активні в цьому плані. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 19 червня, 2012 .... плохо играю - но очень хочу суббота , воскресенье ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 20 червня, 2012 .... плохо играю - но очень хочу суббота , воскресенье ... А из нас никто хорошо не играет так, ради того, что б побегать собираемся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 20 червня, 2012 всі якісь інертні Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 20 червня, 2012 всі якісь інертні я оч.хочу , но летом живу на даче и после работы сразу туда :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 22 червня, 2012 Я понял в футбол играют только те у кого Соул в базе! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 22 червня, 2012 бажаючих маловато(base). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 14 серпня, 2012 Я готов. Киев! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 15 серпня, 2012 бажаючих маловато(base). С осени может побольше будет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 15 серпня, 2012 100% Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 16 серпня, 2012 "Базисты" команду уже практически создали, осталось собрать команды "мидистам" и "топистам" и устроим турнир З.Ы. Готов к футболу почти всегда! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 16 серпня, 2012 мидист Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Root26 0 Опубліковано 15 липня, 2017 В футбол уже никто не бегает? :banned: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 16 липня, 2017 Постарели все уже за пяток-то лет :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
hedynest 0 Опубліковано 30 січня, 2019 Привет, я новенький! Вы еще собираетесь где-то? Я с Киева! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти