zra 303 Опубліковано 8 квітня, 2018 А вот и разгадка Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 16 серпня, 2019 Пацани....задачка на ніч.. Я тільки догнав, що вентилятор пічки слабо крутить. Якщо хтось з таким зтикавсь, можете підсказати. А ьо я завтра сам знайду причину)) Суть у тому звук змінюєтьс а от дує ніяк. Фільтр норм... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 16 серпня, 2019 Ну шпонку сорвало. Но это не точно. Или мож все воздуховоды закрыты. У меня на прошлой только раз было грохот страшный думал, что там какой то трындец - а просто в сам вентилятор залез крупный жук и там помер и торохтел. Но это не твой случай :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 16 серпня, 2019 Я знайшов))) у мене фільтр забитий п....ц))) жуків не бачив)). Я ніби міняв недавно, але їхдив по полям... От і маєш. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Gotts 0 Опубліковано 10 грудня, 2019 Мужики, привет. Подскажите, пожалуйста, чтобы заменить радиатор печи нужно всю панель приборов снимать, или можно снизу к нему пробраться. У меня Соул 2011 года. И еще, брать оригинал или аналог, если аналог, то какой, спасибо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Lunix 18 Опубліковано 10 грудня, 2019 Gotts,прочти ещё раз http://soul-club.in.ua/topic/7835-problema-s-pechkoj/ Там даже фото есть! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти