4eburator 23 Опубликовано: 26 декабря 2021 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
iron_eagle 145 Опубликовано: 27 декабря 2021 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
2nik 53 Опубликовано: 28 декабря 2021 +,немного запоздал. кстати сижу дома,может возможна помощь переходами по ссылкам, на сайт и так по раза три захожу,,могу чаще,,я не особо в теме продвижения,еси нужно пишите. Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Sergius 86 Опубликовано: 15 января 2022 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dimon 108 Опубликовано: 30 ноября 2022 Привіт . У наш непростий час потрібно знову сплатити за хостинг і домен. Багато писати не буду, просто дам номер картки. У мене з лютого багато що змінилося, тому оплата хостингу залежатиме від вашої допомоги. Ціна за хостинг на наступний рік - 4024.86грн. У крайньому випадку я зроблю бекап до найкращих часів. Номер картки нижче. Заздалегідь дякую. Переможемо! ПриватБанк 5169 3600 2023 7214 Цимбал Дар'я Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dima150777 1651 Опубликовано: 1 декабря 2022 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
dima150777 1651 Опубликовано: 1 декабря 2022 І ще хочу додати... Мужики, форумчани, мешканці цієї невеличкої, але такої затишної домівки, назва якій "soul-club.in.ua". Не просто прошу, закликаю вас долучитися до збору коштів. Так, форум зараз не самий активний, і на то є ряд об'єктивних і суб'єктивних причин, але ми не маємо права бути свідками його занепаду - тут величезний масив корисної технічної інформації по наших авто, тут наші діалоги, спори, тут наши зустрічі - тут частина нашого минулого і сьогодення, без яких не може бути майбутнього. Разом - ми сила! А чотири тисячі гривен ну ніяк не можна назвати непід'ємною сумою! Долучайтесь! ця картинка не має зникнути з екранів наших комп'ютерів та смартфонів, як і наші улюблені машинки - з наших сердець! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
iron_eagle 145 Опубликовано: 1 декабря 2022 +, трохи закинув Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Boatsman 11 Опубликовано: 1 декабря 2022 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zіnus 86 Опубликовано: 2 декабря 2022 + Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Zіnus 86 Опубликовано: 15 декабря 2022 ну як все пройшло? який термін сплати? Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
2nik 53 Опубликовано: 28 декабря 2022 + трохи затримався( Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
4eburator 23 Опубликовано: 30 декабря 2022 + Сподіваюсь не дуже спізнився Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах
Dimon 108 Опубликовано: 11 января Дякую усім, хто допоміг. Як ви бачили, деякий час форум був закритий - це був переїзд на новий хостинг. Майже в два рази дешевший, але сподіваюсь проблем від цього не буде. Ніби працює швидко. Бо 5 тис грн/рік особливо зараз - не зайві. І, нажаль, допомога приходить набагато менша ніж 5 тис. З Новим Роком всіх! 2 Поделиться сообщением Ссылка на сообщение Поделиться на других сайтах