viro 799 Опубліковано 21 червня, 2016 Pavlyuchini сказав: казали что китайський Валео даже не рассматривают и не советуют. Но вроде подбирали тоже из аналогов, не из оригинала! Именно Валео идет ка оригинал. Есть еде Cакс. Но он дороже в два раза. Думай сам. http://exist.ua/price.aspx?pid=24C078B4&sr=-4 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 21 червня, 2016 В 21.06.2016 в 14:07, viro сказав: Именно Валео идет ка оригинал. Есть еде Cакс. Но он дороже в два раза. Думай сам. http://exist.ua/price.aspx?pid=24C078B4&sr=-4 О вже стає зрозуміліше. Дякую. Трактористи! Ау! невже я більше серед всіх трактористів наіздив? (115тис) Що ніхто ще до такої ситуації не дійшов? Андролу - зачёт! Він відписався, та і вирішив то малою кров'ю. Може в когось щось в журналах? Бульбаска, ;)ткніть сліпого. Дякую. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 червня, 2016 Щеплення міняли вже 4 трактора, як мінімум. Самоучка, Андролл, ЖеняБод і Lovin. Останньому щеплення приговорили офіціали, але воно було ще цілком живе. Можу попробувати його вичислити і запитати, чи не продасть корзинку. Но там пробіг був коло 50 тик Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 21 червня, 2016 В 21.06.2016 в 14:56, viro сказав: Щеплення міняли вже 4 трактора, як мінімум. Самоучка, Андролл, ЖеняБод і Lovin. Останньому щеплення приговорили офіціали, але воно було ще цілком живе. Можу попробувати його вичислити і запитати, чи не продасть корзинку. Но там пробіг був коло 50 тик Ну Вітя ти прям Вікіпедія. Чи точніше наш куратор, "всепровсіх ;) і шоукого". Дякую не треба, думаю буду міняти все. По варіанту трохи дорожче ніж 3,5 тис. По результатам - відпишусь. Наврядчи з фото... не зможу :( бути присутнім. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 червня, 2016 Pavlyuchini сказав: думаю буду міняти все. По варіанту трохи дорожче ніж 3,5 тис. Для 115 тыс км сума не смертельна. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 1 липня, 2016 А у мну вроде меньше стало гудеть. Или то я привык. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DrZlo 2 Опубліковано 1 липня, 2016 На холостом ходу что-то как шкребет под капотом и немного отдает в кулису переключения. Выжимаю сцепление, пропадает. Выжимной под замену? Или есть еще варианты? 1,6i / 2012 г/в Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 1 липня, 2016 Підшипник вижимний без навантаження при невижатому зчепленні. Він думаю не може шкребетіть, хіба розсипаний докрику) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 1 липня, 2016 Во-во. Больше похоже, что что-то уже в коробке шкребет, если при выжиме сцепы перестает, когда в коробке ничего не вращается. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 1 липня, 2016 А у коробці хіба два радіальних підшипника. Іншому там нф торохкотіть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DrZlo 2 Опубліковано 6 липня, 2016 Так вы хоть не пугайте так! Испугался за сцепление, а тут уже коробка( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 6 липня, 2016 Та там не велика разница в испуге ИМХО. Хотя... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
LeVo 19 Опубліковано 6 липня, 2016 У меня на Девятке такое было. Воет выжимной, при нажатии на педаль сцепления перестает. При замене сцепы все было живое..с виду. Уже плохо помню т.к. это было лет 8 назад. Думаю у DrZlo ничего страшного нет. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DrZlo 2 Опубліковано 7 липня, 2016 Так на девятке и у меня было такое, но там стучало, а тут шкребет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти