Androll 1 134 Опубліковано 19 січня, 2016 Недавно заметил, что на поворотном кулачке выкидного ключа появилась трещина. погуглив, узнал что такие же проблемы были у "сидоводов". и есть даже бюлютень на исправление этой бяки по гарантии. сегодня ключ был заменён на модернизированный. так что у кого есть похожая проблема - можно смело обращатся вот шо было ДО После Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
asab 0 Опубліковано 20 січня, 2016 в мене аналогічна ситуація на двох ключах. Куди звертався? до офів? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 20 січня, 2016 в мене аналогічна ситуація на двох ключах. Куди звертався? до офів? да, тупо к оффам. за 5 дней приехал новый ключ. они в курсе проблемы - есть сервисный бюллетень Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
asab 0 Опубліковано 20 січня, 2016 ок. дякую. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 20 січня, 2016 Хто знає, скільки коштує дублікат ключа? Тобто у мене є брелок (точніше номерок) який дали у салоні. Він був до ключа прикріплений. Бо бачу ключ то стерається)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 20 січня, 2016 Хто знає, скільки коштує дублікат ключа? Тобто у мене є брелок (точніше номерок) який дали у салоні. Він був до ключа прикріплений. Бо бачу ключ то стерається)))) сам корпус ключа не разборной! открывается только крышка для замены батарейки. при попытке разобрать - корпус ломается! но можно поменять отдельно жало. там видно штифтик - его можно выбить и тогда можно вынуть жало. Если сам копус приходит в негодность - тогда алиэкспресс спасет отца русской демократии. ибо на оригинал я подписывал документы на ~2700 грн... и это без работы по програмированию иммобилайзера. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 20 січня, 2016 я подписывал документы на ~2700 грн... и это без работы по програмированию иммобилайзера. ключик во истину - золотой... :wacko2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 20 січня, 2016 Это тот случай, когда я рад, что он у меня не выкидной. ИМХО выкидной они сделали просто нереально огромным. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 20 січня, 2016 Да ладно-нормальный ключ :-) а цена..... Вы на бакс гляньте :-( Кстати брелок с номером-до лампочки. Я узнавал. Все восстанавливает диллер по вин. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 січня, 2016 Хто знає, скільки коштує дублікат ключа? Тобто у мене є брелок (точніше номерок) який дали у салоні. Він був до ключа прикріплений. Бо бачу ключ то стерається)))) Номерок - до лампочки. Треба новий ключ. НЕмер 81999-2K010; Нарізаєш його, ціна від 50 до 200 грн. А потім їдеш до офа щоб він тобі прошив ключ. Але треба мати два ключі, тому що шиються ключі одразу всі. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 20 січня, 2016 Да ладно-нормальный ключ :-) Ага такой себе 32 на 36 :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 січня, 2016 Ага такой себе 32 на 36 :) К стати не особо то и много ключей поменьше. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 20 січня, 2016 Меня в нем стремает то, что за счет немеряной рукоятки такой отличный рычаг получается для выламвания жала :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 20 січня, 2016 Это тот случай, когда я рад, что он у меня не выкидной. ИМХО выкидной они сделали просто нереально огромным.У мене ключ звичайний. Не викидний.А ще. Як його наріжуть якщо бу стертий? З досвіду дублікатів ключів від замків дверей квартири, то з бу щось фігню роблять))) якщо дуже бу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 20 січня, 2016 У мене ключ звичайний. Не викидний. Нравится Наверх Ответить Цитата Имя или цитата выделенного текста Жалоба И правильно Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 20 січня, 2016 У мене ключ звичайний. Не викидний. А ще. Як його наріжуть якщо бу стертий? З досвіду дублікатів ключів від замків дверей квартири, то з бу щось фігню роблять))) якщо дуже бу. а второй где подевал? У меня мой второй еще ни разу в действии не был. Даже муха не сидела))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 січня, 2016 А ще. Як його наріжуть якщо бу стертий? А запасний? Меня в нем стремает то, что за счет немеряной рукоятки такой отличный рычаг получается для выламвания жала :) Штатный достаточно прочный. Это китайские псевдоключи хлюпкие. Поломал пару штук. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 січня, 2016 Ще є варіант простіше. Купити розбірний ключ, нарізати його і вставити іммобілайзер з того, що стерся 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 21 січня, 2016 Я не кажу що замок заїдає, але ключі все ж таки стерті. Можливо перебільшую трішки, але насічок на ключі заводських давно не видно. Я той і той кюч вже використовував))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 21 січня, 2016 Вот блин. Посмотрел и меня такая же ситуация. Но проблема в том, что я уже 2 ТО не на гарантии. Или гарантия в данном случае действует (все таки на ключ не влияет где я масло меняю)? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти