Daggett 225 Опубліковано 8 липня, 2016 Вітанньо! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 9 липня, 2016 Поздравляю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 8 липня, 2018 Борис, будь здоров! :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 8 липня, 2018 Поздравляю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 9 липня, 2018 С днем рождения. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 9 липня, 2018 Присоединяюсь!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 13 липня, 2018 :thank_you: :thank_you: :thank_you: всем спасибо за поздравления !!! :beach: :beach: :beach: ...внезапно... но я... не писал этот пост :unknown: ...(проверил по истории браузера) вообще - давно не заходил на сайт - затурканый работой ну и футбол... админу конечно спасибо... подсуетился... И всем СПАСИБО за поздравления!!! а "Бориску на царство !!!???" я ещё с детства помню (от друзей) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 липня, 2018 Буду замикаючим: БорісКа, з трохи пройшовшим дньом народженньом! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 8 липня, 2019 С Днем рождения, Борис! Всего-всего! :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 8 липня, 2019 Поздравляю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 11 липня, 2019 Дякую всім !!! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 31 липня, 2019 Никогда не поздно))) С Днём Рождения!!! ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 8 липня, 2020 Боря, з Днем народження! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 8 липня, 2020 Ух, Борис принимай и мои поздравления. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 9 липня, 2020 Дякую усім!!! у цьому році встиг відповісти на вітання особисто (в позаминулому за мене віддувався адмін ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 15 липня, 2020 З промайнувшим! Успіхів і здоровьй! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 8 липня, 2021 Боря, з Днем нродження! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
2nik 56 Опубліковано 8 липня, 2021 Найкращого! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти