Androll 1 134 Опубліковано 8 вересня, 2017 Я бы ее подтянуть попробовал. Бо шлак эти рейки.Чтобы ее "подтянуть" нужно ее снять! А это автоматический попандос на развал. А если это не оно? Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Bob72 29 Опубліковано 8 вересня, 2017 Так вроде гайка с норм доступом.У меня все эти симптомы присутствуют,не парюсь.Так-как по ходовой наш Соул очень сырой,а война с ветряными мельницами это долго+затратно+бесполезно.Но не отговариваю,с интересом слежу. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 9 вересня, 2017 Чтобы ее "подтянуть" нужно ее снять! А это автоматический попандос на развал. А если это не оно? Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk Якщо хочеш підтянуть гайку що зверху затягує карданчик з червячною передачею то можна пристустить підрамник відкрутивши дві гайки стійок стабіл. два болти і дві гайки підрамника, ще два болти кріплення глушака.Я сьогодні це зроблю бо перетянув, важко руль все ж крутить)) хоча сходження вже зробив. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 вересня, 2017 Чтобы ее "подтянуть" нужно ее снять! А это автоматический попандос на развал. А если это не оно? Отправлено с моего Redmi Note 4 через Tapatalk Не надо ее снимать. Так подтягивается. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 9 вересня, 2017 Не надо ее снимать. Так подтягивается. завтра готов к тебе подъехать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 9 вересня, 2017 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 вересня, 2017 завтра готов к тебе подъехать А не надо меня тролить. Совершенно точно рейку можно подтянуть снизу ничего не снимая. Мало того. У меня даже есть реечный ключик. ВОт я поищу и заезжай. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 9 вересня, 2017 А не надо меня тролить. Совершенно точно рейку можно подтянуть снизу ничего не снимая. Мало того. У меня даже есть реечный ключик. ВОт я поищу и заезжай.Я и не думал троллить. Я серьезно говорил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 10 вересня, 2017 Завтра поищу ключ. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 10 вересня, 2017 Ключ точно є. Одним мені у Івано-Франківську підтягували. Мав чи має його Саша. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 вересня, 2017 Ключ точно є. Одним мені у Івано-Франківську підтягували. Мав чи має його Саша. ВІн до мене повернувся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 14 вересня, 2017 Можна взять болт під головку 25 чи 26. Не памятаю, але не обовязково ключ шукать. На болт надіти пару гайок, стянути їх і спокійно відкрутити чи підтянути рейку. Але це рідкість, думаю, що потрібно пружину ту затискати. Краще верхню чуток. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти