SpiritWars 2 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Есть любители танковых баталий на просторах инета?))) Если кто гоняет, то ник Wilde_Goos. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
ДиректорМира 12 Опубліковано 27 жовтня, 2012 Gepard30 Но топовой техники пока нет - стремлюсь к этому )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
SpiritWars 2 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Gepard30 Но топовой техники пока нет - стремлюсь к этому )) ))))не трать время на топы)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 28 жовтня, 2012 babka_stafa Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
LanceR 1 Опубліковано 28 жовтня, 2012 LanceR26 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenem 28 Опубліковано 28 жовтня, 2012 Ник molodezky. Сейчсас катаюсь в основном на М6. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Dusha DP 2 Опубліковано 15 січня, 2013 sadist08 катаюсь на квасе и черче Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Traf 0 Опубліковано 9 липня, 2013 Не удивлен что и на этом форуме есть тема про ВОТ Ник: JimBeeam Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 10 липня, 2013 И я иногда поигрываю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Гість Atrop Опубліковано 13 червня, 2014 Сейчас кто то ещё катает? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 13 червня, 2014 Я не Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 14 червня, 2014 Я переодически накатыааю ппо звездам Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 14 червня, 2014 Ник oberwolf70.Техники много.В основном сейчас катаю ягдтигр,ягдпантера и кв5 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 14 червня, 2014 последний месяц не катаю. ну а раньше катал. ник 1983max1983. если есть желание - можем организоваться покатать. только со временем трабл((( техника есть всякая) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kellamere 0 Опубліковано 3 квітня, 2019 я играю)) муж научил блин)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentoll 5 Опубліковано 22 жовтня, 2023 А хто заходив на нові сервера після переносу на ЕС? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти