Перейти до змісту

NPP

Користувачі
  • Постів

    493
  • Зареєстровано

  • Відвідування

  • Переможець днів

    23

NPP став переможцем дня 5 січня 2021

NPP мав найпопулярніший контент!

Репутація

83 Репутация

Інформація про NPP

  • День народження 22.02.85

Інформація

  • Ім'я
    Alexandr
  • Стать
    Мужчина
  • Місто
    Кузнецовск
  • Авто
    Soul MT MID

Відвідувачі профілю

1 323 перегляду профілю
  1. 1.Зеркало с автозатемнением 2. кнопка +улитка + накладка С ценой определимся по факту желающих на покупку
  2. Сама нижня точка це не фарком... А пластина з розємами підключення ел.розводки. Якщо її перенести то у вас ні з яким фаркопом проблем точно не буде
  3. Так в сервісному центрі мвс їх багато... Підходиш і кажеш хочу гарні номери... І все вибираєш що душі завгодно... А якщо шрколадку баришні даси... Що згідно закону не являється хабаром, та попєш з нею кави... То можна хоч 7777 взяти ))
  4. нічого катаюсь поки на бусіку...
  5. Прописка сумська а життя столичне)) Ні нн прийшлось сервісна книжка порішала всі справи... ТО було зроблене 900км назад)))
  6. Файний пробіг... І зустрічайте нового власника у м. КИЇВ Наклейки на авто зостались. Власника попереджено про дружність форумчан=)
  7. ну що ж закриємо 2018 рік. 1. Проведено ТО-5 на 43.000 - На офіційному сто ВОлинь-авто (м.Луцьк) - заніс його собі в чорний список більше туди не поїду... 2. Замінено стойки стабілізатора 2шт - 220грн =440 (вони ще вроді як нормальні , але рукою вже повертаються нормально , вирішив замінити ) 3. Після встановлення зимньої гуми зняв свої допоміжні бризговики передні.. машинка стала дуже файно виглядати.... але на дверки почало так само файно накидувати грязючки =))) Машинка приносить тільки радість =)
  8. Симпатичная машинка. Но в силу рынка для украины совсем не практичная... Спортеж 15400евро. Разбирают под заказ. С такой ценой соул был бы никому не нужен. п.с. Думаю махнуть свой на ев... Или подождать 3-4 годика там новый соул ев с батареей х2 выходит говорят 500км сможет ехать
  9. У мене нокіан хакапеліта р 205*70*р15... Так ось їзжу я на ній з 2013 рокк... І в цьому році я таки стер перший міліметр гуми... І всьому виною наші дороги... Зимовий пробіг за весь час тисяч 13... Вирішив в 2019 їздити до травня не менше=)))
  10. А я не бачу альтернативи соулу по місту =) і тобі кліренс і посадка і простір над головою і щось там ще... Одним словом якби був автомат ціни не булоб... Доречі ніхто не городив заміну меха на авторат. Чи дешевще просто поміняти,?) Сам дивлюсь на турана після 2015р... Ато сімя росте... А багажник не змінюється
  11. Ну чому у мене знайомий займається купівлею і супроводженням авто з сша сюди... Каже авто нормальне можна знайти
  12. Ну судя по видосам с ютуба то гребут все продрят... По 20-30машинок за раз=))
×
×
  • Створити...