Synohub 225 Опубліковано 25 березня, 2015 фафа Крымчаночке возле Бессарабки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 26 березня, 2015 та завозив в поліклініку шоб поглянули на козака а или как у мну батя лежить уже неделю в неврологии Игорек, сочувствую.. На себе знаю, что такое неврология... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 30 березня, 2015 ФАФА АНДРОЛЛУ НА ГАВАНСКОМ! ЗАЧЕМ ОТОДРАЛ НАКЛЕЙКУ КЛУБА? ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 30 березня, 2015 ЗАЧЕМ ОТОДРАЛ НАКЛЕЙКУ КЛУБА? ))) Зачем усы сбрил?... ..... И далее по тексту.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 30 березня, 2015 ФАФА АНДРОЛЛУ НА ГАВАНСКОМ! ЗАЧЕМ ОТОДРАЛ НАКЛЕЙКУ КЛУБА? ))) я не отодрал. мне ее мнесте с задним стеклом "отодрали" http://soul-club.in.ua/topic/7567-razbil-zadnee-steklo-khelp/?p=115375 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 30 березня, 2015 я не отодрал. мне ее мнесте с задним стеклом "отодрали" http://soul-club.in.ua/topic/7567-razbil-zadnee-steklo-khelp/?p=115375 Ах-да,..запамятовал я ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 31 березня, 2015 фафа пешее клюбню 4324! на Пересечении Владимирской и Короленковской. кто это на сером кабане? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 1 квітня, 2015 ФА-ФА ! Сегодня 09:02 на развороте по "Леси Українки" Титановому, на "уникальных"... 3-х спицевых... НЕЗАБЫВАЕМЫХ* дисках. ПС Саня, я - без сарказма. Просто - ностальгия. :smile3: Когда-то на самый первый автомобиль такие колпаки купил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 1 квітня, 2015 был там, но тебя не заметил... фа-фа за диски я не обижаюсь - нравятся они мне своей уникальностью Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
lovin 1 Опубліковано 16 квітня, 2015 Сегодня сильный ветер "достал" нашего белого с хромированными ручками на бесарабке (( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 16 квітня, 2015 фа-фа Луганскому соклубнику сегодня утром на Московском мосту Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 16 квітня, 2015 фа-фа Луганскому соклубнику сегодня утром на Московском мосту Луганский был ванильным? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 16 квітня, 2015 Луганский был ванильным?да.наклейка в верхнем левом углу стекла Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 16 квітня, 2015 Фафа 0237 на парковке Епицентра,стоял на против! :bye:Если на Братиславской, то скорее всего я, номер 0327) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 16 квітня, 2015 да. наклейка в верхнем левом углу стекла Максим Маххх? такой был с наклейкой? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 16 квітня, 2015 похож... номера не запомнил - опережал на скорости... может и Макс - он мне моргнул в спину.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 17 квітня, 2015 похож...номера не запомнил - опережал на скорости... может и Макс - он мне моргнул в спину.. Яя) и тебе фа-фа) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 17 квітня, 2015 Диме Freezer-у спасибо за утреннее фа-фа звуком на Калачевской/Азербайджанской !!! :bye: :bye: На коллег по работе, с которыми стоял на крыльце и курил, произвело неизгладимое впечатление... "А вот мне из проезжающих "Мицыков" никто не фа-факает... Чаще подрезают...." Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
TOV 8 Опубліковано 17 квітня, 2015 Судя по дискам, фа-фа Андролу вечером на Радужном Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 18 квітня, 2015 Судя по дискам, фа-фа Андролу вечером на Радужном яя! аналохично! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти