viro 799 Опубліковано 24 червня, 2014 Фа-фа ванилошейке с черной наклейкой, вроде 4855, на Черновола, А ты шо не в селе? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 24 червня, 2014 Пешеходное фафа кому-то на трехспицевых дисках сегоднчя в ранее 9.20 на Ярославовом Валу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 24 червня, 2014 А ты шо не в селе? Та я же тудасюда, мяса поел и назад ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 25 червня, 2014 Пешеходное фафа кому-то на трехспицевых дисках сегоднчя в ранее 9.20 на Ярославовом Валу. то я походу ехал... тебя не узрел... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 26 червня, 2014 Я прятался в засаде :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 27 червня, 2014 Фа-фа 26 числа в Борисполе в 20 с копейками ванильному с черной крышей и кабанчиками на стекле и крышке бака! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 27 червня, 2014 Фа-фа Саше на сером кабанчике 7477 на Теремках Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 27 червня, 2014 Фа-фа сегодня Андрей (Mouse81) на Смирнова-ласточкина ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DNZ 10 Опубліковано 27 червня, 2014 А ты шо не в селе? ответное фа-фа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DNZ 10 Опубліковано 27 червня, 2014 Фа-фа ванилошейке с черной наклейкой, вроде 4855, на Черновола, в 11 примерно. пристроился с зади и хоть бы знак подал, увидел шо клубень только когда обогнал меня ) В лицо, сори, не признал. да я тебе фа-факал, ты видимо дамай своей был сильно занят ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 28 червня, 2014 да я тебе фа-факал, ты видимо дамай своей был сильно занят ) А-а-а-а, это было )) Ну тады приятно познакомиться ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 28 червня, 2014 Фа-фа сегодня Андрей (Mouse81) на Смирнова-ласточкина ... Фа фа. А де це Ласточкіна...Може то не я? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 28 червня, 2014 Махал рукой Вите, сегодня биля тц "Украина", но ты меня не узрел. ты на жилянскую поворачивал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 28 червня, 2014 Махал рукой Вите, сегодня биля тц "Украина", но ты меня не узрел. ты на жилянскую поворачивал Надо было звонить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
BorisKa 17 Опубліковано 29 червня, 2014 Фа фа. А де це Ласточкіна...Може то не я? :unknown: как не ты???? я даже визуально "опознал" - в лицо так сказать... значит есть Соуловод на Титане с БОРОДКОЙ... Смирнова-Ласточкина - от пл.Львовской идёт вниз на Подол... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 29 червня, 2014 Я в пятницу точно там не был. А в субботу ехал на Верхний Вал через центр Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 30 червня, 2014 Фа-фа Саше на сером кабанчике 7477 на Теремках Ответное ФА-ФА, не видел. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 30 червня, 2014 Всем фафа бо меня никто не видит 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 3 липня, 2014 Фа-фа 26 числа в Борисполе в 20 с копейками ванильному с черной крышей и кабанчиками на стекле и крышке бака! Да это ж я был,не узнал?:D Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 4 липня, 2014 Да это ж я был,не узнал?:D Игорек, сто пудов - богатым будешь! Как есть - не признал... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти