jff83 5 Опубліковано 15 травня, 2013 планирую +1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 17 травня, 2013 Чую, 10-го июня в киевской ветке останется всего четыре зарегистрированных пользователя... Ну, может еще Артем (если справку предоставит... ) Активнее, народ. Активнее !!! Ну я то попробую уцелеть..... Да и разве я тебя Олег могу одного с Виро оставить..... Что ж попробую быть..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 24 травня, 2013 Невже більше немає бажаючих зустрітись з одноклубниками..... ? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 24 травня, 2013 1. Kolosok + 2 члена экипажа[/background][/size][/font][/color] 2. VIRO 3. Leo_R_G+штурман (дружина) 4. Мышиный выводок готов. ( BiG_Mouse81+ 2 штурмана) 5.BorisK@ .Скорее всего (90%) буду 6. 7. Семейство SergiuSов (+1) тоже появятся 8. Samouchka? 9. Maris+жена 10. 11. Eugenbod (+сім'я - дружина+дочка 1.5 роки?) Невже більше немає бажаючих зустрітись з одноклубниками..... ? Думаю многим как и мне за месяц сложно планировать, сейчас уже более менее понятно что и когда и то могут быть всякие "сюрпризы". В общем я планирую. Да и не так уж мало народу получается) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 3 червня, 2013 Власне кажучи, залишилось 5 днів до зустрічі! Думаю варто почати обговорення деталей! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 3 червня, 2013 Власне кажучи, залишилось 5 днів до зустрічі! Думаю варто почати обговорення деталей! Предлагаю более опытным товарищам предложить "программу действий") Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 червня, 2013 Итак встреча 8 числа в Суботу в 12-00 в Колосковском лесу. Предлагаю сосчитатся, чтоб заготовщикам было понятно шо к чему. 1. VIRO с экипажем 2. jff83 с экипажем Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 3 червня, 2013 Буду Планирую с женой и малім 3 года Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 3 червня, 2013 1. VIRO с экипажем 2. jff83 с экипажем 3. Maris+жена Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 3 червня, 2013 1. VIRO с экипажем 2. jff83 с экипажем 3. Maris+жена 4. Leo_R_G+дружина 5. Troll с женой 6. dima150777 с женой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Troll 0 Опубліковано 3 червня, 2013 Troll c женой. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 3 червня, 2013 Вітя (Viro), а пробіг від "Родіна-мать" будемо влаштовувати? Якщо так то о котрій збираємось? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 червня, 2013 Ну можна с 11 от Родины. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 3 червня, 2013 Допишите в список и меня с женой Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 червня, 2013 Допишите в список и меня с женой Наверное тебе сразу круиз установим.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 3 червня, 2013 Наверное тебе сразу круиз установим.... Заодно и отметим установку, если что Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 5 червня, 2013 Питання до "бувалих" клубних зустрічей: що з собою брати? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 5 червня, 2013 Извините, меня не будет с вероятностью 90%. Если смогу, то узнаю и сообщу об этом только в пятницу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 5 червня, 2013 якаквсегда Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 5 червня, 2013 Mouse81 & Family присоеденимся в лесу. Возможно своим ходом. С утра племянника будут крестить. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти