Daggett 225 Опубліковано 23 травня, 2014 ... Предварительная дата - 6 июля! "Как правильно: июНь или июЛь?.." Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 травня, 2014 "Как правильно: июНь или июЛь?.." И так и так говорят. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 24 травня, 2014 Ошибочка. Дата встречи 6 ИЮНЯ! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 24 травня, 2014 Ошибочка. Дата встречи 6 ИЮНЯ! О, теперь уже лучше... В прошлом году 8 июня, в этом 6-ого - стабильность признак класса. В пору субботу в начале июня делать красным днем календаря для Клуба :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 25 травня, 2014 Ошибочка. Дата встречи 6 ИЮНЯ! то-то я думаю шосьто спішно готуємось... пс: перевірочне слово -- НоЛь -- спочатку іюнь потім іюль Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 25 травня, 2014 Ой спасибо!!! что заранее... и я, возможно, наконец-то попаду :)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2014 то-то я думаю шосьто спішно готуємось... пс: перевірочне слово -- НоЛь -- спочатку іюнь потім іюль То есть это не один я такой? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 25 травня, 2014 скажіть а июнь то по бандерівські червень? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 травня, 2014 скажіть а июнь то по бандерівські червень? Сісень, пупень, трупень Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 25 травня, 2014 Таки да. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 26 травня, 2014 Ошибочка. Дата встречи 6 ИЮНЯ! Тобто п'ятниця? :shok: І о котрій годині планюється дане дійство? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 травня, 2014 Соррі! СУБОТА 7 ЧЕРВНЯ (ИЮНЯ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 26 травня, 2014 Соррі! СУБОТА 7 ЧЕРВНЯ (ИЮНЯ) це остаточна дата-місяць? і все-таки, на котру приблизько? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 26 травня, 2014 це остаточна дата-місяць? і все-таки, на котру приблизько? приблизно 11 рінку Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 26 травня, 2014 З палатками? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 27 травня, 2014 З палатками? про палатки ніхто нічого не говорив, але я не проти. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Директор мопсика 3 Опубліковано 27 травня, 2014 про палатки ніхто нічого не говорив, але я не проти. хорошо у вас тут все на сходку собираются!)))) а у нас в Харькове все молчат!!!((( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 травня, 2014 Встреча подтверждается. Точная программа будет к понедельнику. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 27 травня, 2014 Ближе к встрече определюсь!! Хотя новый Солик покатать охота.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 27 травня, 2014 новый Солик покатать охота.... вижу с количеством всех желающих "клубней" там его не то, что "покатать", а "укатать" будет не так уж сложно . Фалькон, держись! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти