Така 29 Опубліковано 9 лютого, 2012 Вооот она моя машинка где уже хочу такую, прям ну то что надо - и красавица, и умница, и прям расцветочка такая приятная - ну точно для меня придумана Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rustem 12 Опубліковано 9 лютого, 2012 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
IgorOsa 28 Опубліковано 10 лютого, 2012 Намеки на то, какими чертами может обладать СОУЛ следующего поколения! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 10 лютого, 2012 Вооот она моя машинка где уже хочу такую, прям ну то что надо - и красавица, и умница, и прям расцветочка такая приятная - ну точно для меня придумана Ну лет так через 5 жди Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Nikonchik 24 Опубліковано 15 березня, 2012 Женевский автосалон - 2012 http://www.youtube.com/watch?v=59fZuMd_ogA Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Devanda 0 Опубліковано 13 грудня, 2013 Не плохо так выглядит. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 13 грудня, 2013 трактор Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 13 грудня, 2013 Судя по названию, должен быть дизельным. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти