sahman 0 Опубліковано 5 вересня, 2013 А почему у офов? Машине больше 3-х лет, гарантии на электрику уже нету. Смысл им платить? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2013 Обзор головы привезенной из США. ДОРЕСТАЙЛ http://www.youtube.com/watch?v=AZPohq2HJNU Забыл добавить. Естечтвенно, камера заднего вида отлично работает. цена вопроса 2000 грн! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 6 вересня, 2013 Неплохо. IGo, кстати, работает не только на винде, а и на андроиде, на iOS. Микрофон я себе прикрепил под кнопкой trip. Слышимость меня - отличная. Нет интернета - не очь то он и нужен. Разве что, не воспользуешься яндекс картами (не увидишь пробки) Цена решает. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 6 вересня, 2013 цена вопроса 2000 грн! Цена достаточно демократичная, до сих пор с этой магнитолой ездишь? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2013 IGo, кстати, работает не только на винде, а и на андроиде, на iOS. Моя версия была под WinCE. Цена достаточно демократичная, до сих пор с этой магнитолой ездишь? Да, Второй день. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 6 вересня, 2013 Я б за 2 штуки взял однозначно. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 6 вересня, 2013 Моя версия была под WinCE. Да, Второй день. я думал это твоя первая. Ну и как ощущения, всё работает, не сильно тупит (вижу дольше чем штатная включается и грузится)? Есть где посмотреть тех. характеристики? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sahman 0 Опубліковано 6 вересня, 2013 эх....была не была.....БЕРУ!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 6 вересня, 2013 симпатичненько как за 2000 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sergeyborshch 14 Опубліковано 6 вересня, 2013 Обзор головы привезенной из США. http://www.youtube.com/watch?v=AZPohq2HJNU Забыл добавить. Естечтвенно, камера заднего вида отлично работает. цена вопроса 2000 грн! Добрый день. Скажите пожалуйста, а на базу 2012 г. эта магнитола подойдёт? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2013 Тихо, пока ничего не продается. Но, возможно скоро будет. Ждите инфу. Кому интересно почему так дешево - отвечаю - распродажа. Уходит дорестайл. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2013 Добрый день. Скажите пожалуйста, а на базу 2012 г. эта магнитола подойдёт? Не пойдет. Это для дорестайла. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Magentis 6 Опубліковано 6 вересня, 2013 Интересный вариант Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shatuv 7 Опубліковано 6 вересня, 2013 и я такую хочу за такиие деньги Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2013 Покупалка тут Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 18 вересня, 2013 купив "командирську" флешку -- з нею, в положенні "асс", магнітола вмикаєцця (навіть якшо була вимкнена) і починає грати першу композицію з флешки (навіть якшо перед тим грало радіво) знов нормально фунціонує... знов ввімкнувся "командирський режим" :unknown: ... помітив шо режим перемикаєцця після заправки ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 18 вересня, 2013 знов ввімкнувся "командирський режим" :unknown: ... помітив шо режим перемикаєцця після заправки ... Звільни трохи місця, має зафуричить і забаніть твій "ком.режим" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 18 вересня, 2013 в мене теж вмикаєця коли флеху (будь-яку) пхаєш, тю Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 18 вересня, 2013 Звільни трохи місця, має зафуричить і забаніть твій "ком.режим" а половина 16 гіг мало?... у моєї інший діагноз... в мене теж вмикаєця коли флеху (будь-яку) пхаєш, тю а якшо постійно впхнута? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 18 вересня, 2013 а якщо постійну фпхнута флешка - тоді вмикається коли я скажу, проте не забуває на чому зупинилася. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти