VET_MD 134 Опубліковано 29 травня, 2021 Господа подскажите по качеству фильтр масляный что взять лучше ? для спортика сквш Hyundai/Kia 26320-27001 Mando EEOK0001Y WIX WL7412 Экзист предлагает wix Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 29 травня, 2021 2 часа назад, VET_MD сказал: Господа подскажите по качеству фильтр масляный что взять лучше ? для спортика сквш Hyundai/Kia 26320-27001 Mando EEOK0001Y WIX WL7412 Экзист предлагает wix чем дороже-тем лучше, а по качеству их не проверяют на деле, да и проверить как? фидбэк идёт по рекламации, которую я ни разу не видел, за две-три сотни заказанных мною фильтров разных производителей. и как это всё относится к мкпп? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 29 травня, 2021 ну не в ту тему немного ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentoll 5 Опубліковано 2 травня, 2023 Я коли міняв то заливав оригінал тому що, як на мене коробка це дуже специфічна тема і тут краще те що там було заливать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Hesher 1 Опубліковано 4 вересня, 2023 Так и есть, в коробках используются различные металлы и были случаи когда заливали не то масло и были проблемы с коробкой, поэтому в коробку действительно наверное лучше оригинала ничего нет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mentoll 5 Опубліковано 22 жовтня, 2023 Так логічно, я колись дививсь відос про МКПП і АКПП скільки там різних матеріалів а треба що б олива з ними нормально взаємодіяла. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти