liteon 143 Опубліковано 20 грудня, 2016 «Фалькон-АВТО» открывает предзаказ на Kia Niro Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 грудня, 2016 Интересный вариант! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 грудня, 2016 Тута картинка сравнения с сидом и спортейджем Я буду смотреть. Почему нет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenem 28 Опубліковано 20 грудня, 2016 Был бы подзаряжаемый гибрид, было бы намного интересней. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 грудня, 2016 Был бы подзаряжаемый гибрид, было бы намного интересней. О да! Типа Шевролет Вольт! огонь! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 грудня, 2016 ... Я буду смотреть. Почему нет? так не повний привід жеж... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 грудня, 2016 так не повний привід жеж... Так я же якось відкатав 80 тис на Соулі. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 20 грудня, 2016 Так я же якось відкатав 80 тис на Соулі.Хочеш знов мучатись? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 грудня, 2016 Хочеш знов мучатись? Та мучився я 3 рази за 4 роки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 21 грудня, 2016 Та мучився я 3 рази за 4 роки А Саньке Синегубу теперь что делать? как на клубную встречу заезжать? Напомнить тебе, татко Виро? :)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
LeVo 19 Опубліковано 21 грудня, 2016 Ничесе фарш за 23 $, база уже не та, что была раньше))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 21 грудня, 2016 А порівняно з соулом. Я так розумію він меншенький?) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenem 28 Опубліковано 21 грудня, 2016 Порівняно з Соулом він більший у довжину та ширину, але нижчій.Соул (другий): Розміри, мм: Довжина 4140 Ширина 1800 Висота 1600 Колесна база 2570 Мінімальний кліренс 150 Ниро: Довжина 4 355 Ширина 1 805 Висота 1 535 Колесна база 2 700 Мінімальний кліренс, мм. 160 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 грудня, 2016 А порівняно з соулом. Я так розумію він меншенький?) Більшенький Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 грудня, 2016 так не повний привід жеж... До речі. У описі написано 2 WD. Значить буде 4WD. Тим більше, що на заду багатоважілька. ТАм можливий задній привід. А на гібриді, достатньо двої електромоторів. ТАкож цікаво те, що ЖДІ мотор, може видавати 140 сил. В Ніро 105 сил. Знач мотор можно чіпанути до 140. ЗВичайно, якшо у нього не цикл як на РАВ4. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
liteon 143 Опубліковано 21 грудня, 2016 Тест-драйв Kia Niro Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 грудня, 2016 Места сзади много. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 21 грудня, 2016 КИА ВиРо... Таки, корейцы знают в честь кого назвать следующий сегмент рынка.... :wink2: :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 21 грудня, 2016 Але менше ніж у соулі.... підвіска на 2а мішки картофана і 3 чол позаду не розрахована... І де в ній 16 см кліренсу???? Мені поки не дуже...хоча треба тест драйву поганяти)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 21 грудня, 2016 Але менше ніж у соулі.... підвіска на 2а мішки картофана і 3 чол позаду не розрахована... І де в ній 16 см кліренсу???? Мені поки не дуже...хоча треба тест драйву поганяти)))) Підвіска у С класу по любому розрахована на вагу, більшу ніж у В класу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти