zra 303 Опубліковано 17 жовтня, 2016 Парни, приму в дар или куплю задние пружины на дорестайл. Особенно Обращаю внимание тех кто поменял их на усиленные, можно даже якобы "просевшие" . Не стесняемся, пишем предлагаем. 006632367адин5 Руслан Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sanja 134 Опубліковано 17 жовтня, 2016 Если рестайл от дорестайла не отличаются могу предложить свои, якобы просевшие. Самовывоз Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 18 жовтня, 2016 Парни, приму в дар или куплю задние пружины на дорестайл. Особенно Обращаю внимание тех кто поменял их на усиленные, можно даже якобы "просевшие" . Не стесняемся, пишем предлагаем. 006632367адин5 Руслан Продает же товарищ Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 18 жовтня, 2016 Руслан, могу отправить свои... Мало того, в комплекте с жигулевскими проставками +4см для увеличения клиренса. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Bob72 29 Опубліковано 19 жовтня, 2016 Предлагаем не стесняемся.Есть пружины.Могу отправить (доставка Ваша). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Bob72 29 Опубліковано 21 жовтня, 2016 Пружины уже не нужны? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 21 жовтня, 2016 Скорее нет, чем да. Одноклубник угостил, ещЁ не ставил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти