Androll 1 134 Опубліковано 11 травня, 2015 шота жылающих мало.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 11 травня, 2015 шота жылающих мало.... так их (восемнадцатидюймовочек) априори мало... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 11 травня, 2015 Чииик....))))) !!!! и тут я на 18" вкатываюсь)))) Витя Viro как пересел на субарик так и забыл уже тех кто на 18" катается)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 11 травня, 2015 Чииик....))))) !!!! и тут я на 18" вкатываюсь)))) Витя Viro как пересел на субарик так и забыл уже тех кто на 18" катается)))) дай покатацца!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 11 травня, 2015 дай покатацца!!!! хочется на Печерске жить, но с Лесным никто не менятся( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 11 травня, 2015 на сколько дней? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 11 травня, 2015 на сколько дней? а на скока не жалко? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 11 травня, 2015 Чииик....))))) !!!! и тут я на 18" вкатываюсь)))) Витя Viro как пересел на субарик так и забыл уже тех кто на 18" катается)))) О! К статит да, ты тоже мог бы дать :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Core2 28 Опубліковано 12 травня, 2015 Вот сижу и думаю...а не поторопился ли я с предложением))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 12 травня, 2015 Вот сижу и думаю...а не поторопился ли я с предложением))) а чо так??? или ты меня первый день знаешь?? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти