Rusak 7 Опубліковано 15 березня, 2015 Добрый день.Вот и я стал счастливым обладателем сего чуда. 2011г. 1.6i с пробегом 53т. цвет - titanium silverДаст Бог, еще больше намотаем.Подвеска действительно оказалась жестковатой для наших не самых приятных дорог.Спасибо Вам, делитесь информацией, мастерством и опытом!Всем удачного дня Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 15 березня, 2015 С прибытием)))))). Получай удовольствие от машины и не получай никаких проблем, а к жесткости подвески привыкаешь, зато ее проить трудно, если правда не стараться специально. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 15 березня, 2015 Приветствуем в наших рядах!!! Вливайся!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 березня, 2015 Вот и я стал счастливым обладателем сего чуда. 2011г. 1.6i с пробегом 53т. цвет - titanium silver Плс огласи по чем? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 березня, 2015 Вот и я стал счастливым обладателем сего чуда. 2011г. 1.6i с пробегом 53т. цвет - titanium silver Плс огласи по чем? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rusak 7 Опубліковано 15 березня, 2015 Плс огласи по чем? 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Taras! 26 Опубліковано 15 березня, 2015 Гарно! Пасує! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anton_ed 4 Опубліковано 15 березня, 2015 Повезло,купил за 50% стоимости Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rusak 7 Опубліковано 15 березня, 2015 Надеюсь, что повезло!!!надеюсь будет, только радовать! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 березня, 2015 Будет будет. Машина надажная и не прихотливая. Знакомься, некоторые уже далеко за сотню тыс км. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
NPP 83 Опубліковано 15 березня, 2015 ну а дехто за 2а роки тільки 12000 накатали... ( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Rusak 7 Опубліковано 15 березня, 2015 Будем верить в лучшее и надеяться на светлое будущее!А так же, на низкие цены на топливо. Вот и накатаемся! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 15 березня, 2015 ну а дехто за 2а роки тільки 12000 накатали... ( На маршрутках полюбляєш їздити :-)))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 16 березня, 2015 На маршрутках полюбляєш їздити :-)))) я так думаю что на служебном авто :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 16 березня, 2015 На маршрутках полюбляєш їздити :-)))) А ви його місто погугліть. Куди там їздити :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 16 березня, 2015 Ну слава богу хоть кто то из харьковчан вливается!Славненько! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 16 березня, 2015 я так думаю что на служебном авто :)Та нет,просто город 4 км по диагонали Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Oleg_soul 14 Опубліковано 16 березня, 2015 ну а дехто за 2а роки тільки 12000 накатали... ( такая же история 12 тыс за полтора года. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти