liteon 143 Опубліковано 7 жовтня, 2014 ЗАЗ предлагает срочно запустить программу утилизации Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 7 жовтня, 2014 В сложившейся ситуации с финансами в стране утилизировать придется вместе с собственником/водителем. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 7 жовтня, 2014 может этот автоЗАЗ лопатой попробовать стукнуть? как зомби, чесслово - постоянно из могилы выползает и всякую гадость за собой тащит... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 8 жовтня, 2014 Ликвидировать как несостоявшийся проект!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
sergeyborshch 14 Опубліковано 9 жовтня, 2014 Мне кажется, что ЗАЗ - инструмент для создания новых налогов или сборов. Придумывают байку, проводят новый закон, увеличивают цену на импортные автомобили, а затем подтягивают цены к иномарочным на таврию, которую за такие деньги никто не покупает. И так было уже раза 3 за последние лет 8. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shpila 3 Опубліковано 10 жовтня, 2014 Ідея як завжди - благородна, а от виконнання буде так само як завжди - лайно! В мене є на господарстві 2102 1973-го року - воно вже по швах розходиться, але годиться возити бульбу і т.д. Якби мені за нього дали обіцяних 11000 грн готівкою то звичайно я б його переплавиа на шось корисніше, а так - знижка на новий заз в розмірі 11000 грн ну нах... Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти