Агрипина Свиридова 32 Опубліковано 22 липня, 2013 Поздравляем хоть и не владельца Соула, но активного участника клуба Лилечку с рождением сынульки!!! Пусть растет здоровеньким и счастливым мальчуганом! Родителям сил и терпения!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 липня, 2013 Ой класс! Поздравляем! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 липня, 2013 С пополнением!!! УРА! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
batja 29 Опубліковано 23 липня, 2013 С пополнением! Пусть растет здоровеньким на радость родителям. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 липня, 2013 Там еще один на подходе, но я не скажу кто. Ждем. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 23 липня, 2013 Присоединяюсь. Пусть растёт здоровым, крепким и умным!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 23 липня, 2013 Там еще один на подходе, но я не скажу кто. Ждем. Ты-ли чё-ли А Лилю и ее супруга - с пополнением! Пусть будет счастлив. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 липня, 2013 Ты-ли чё-ли Здрасте! Я уже родил, год скоро Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 23 липня, 2013 Я уже родил, год скоро так ты мама, а не папа!? :unknown: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 23 липня, 2013 А может это дубль 2! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 23 липня, 2013 Поздравляю с пополнением! 9-го мая мы тоже стали родителями Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 липня, 2013 Санчосы! Поздраволяю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 23 липня, 2013 Всех поздравляю с пополнением!!! Люди!!! Размножайтесь!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 23 липня, 2013 Новый уровень в жизни родителей. Поздравляю! Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 23 липня, 2013 Санчосы! Поздраволяю! Вот и повод есть собраться и выпить Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 липня, 2013 Лілія, з поповненням! Санчос, з поповненням і з поверненням! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zra 303 Опубліковано 23 липня, 2013 Коля Расписной поздравляет, тётя Света и Сергей сосед, хоть они и не участники клуба Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Liliya 0 Опубліковано 27 липня, 2013 СПАСИБО ОГРОМНОЕ ЗА ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти