Leo_R_G 2 Опубліковано 31 липня, 2012 Фа-фа сьогодні количневій Душі (за кермом блондика) на Повітрофлотському проспекті! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
buyun 3 Опубліковано 1 серпня, 2012 Доброе утро (фа-фа) Simax на электриках в 8.40 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 1 серпня, 2012 Зустрілись дві Душі поблизу Палацу Спорту! :-) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 1 серпня, 2012 Мда, наверно стоит переходить на фа-фа только клубным людям. А то другие, и ноль реакции и ресурс сигнала и лампочек будет больше Сегодня двум соулам аварийкой блым-блым.... 0 реакции Я тоже через это прошёл... сначала фафакал всем подряд - народ в недоумении... Щас фафакаю только своим, но своих признать очень трудно, если едешь навстречу... Знаю только несколько машин - не более 10. Потому и предлагал лепить что-то спереди для узнавания своими... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Simax 53 Опубліковано 1 серпня, 2012 buyun, доброго) Я так спешил на работу, что приехал раньше. Оказалось что часы спешили. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Kiev 3 Опубліковано 3 серпня, 2012 я всем подряд фа-фа делаю. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sun4o 11 Опубліковано 3 серпня, 2012 Фа-фа Simaxy около 17.00 на петровке. Увидел, когда шел за своим кабанчиком на стоянку Макроса, узнал по наклейке сзади ;) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 4 серпня, 2012 ФА-ФА! кажись Warstealth Вчера вечером под Алладином. Небось тоже на ТЕДДИ ходили Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 4 серпня, 2012 Пешеходное фа-фа синему клубному 7914 в Бортнычах где-то 18:30 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Warstealth 3 Опубліковано 6 серпня, 2012 ФА-ФА! кажись Warstealth Вчера вечером под Алладином. Небось тоже на ТЕДДИ ходили Угу :) здарова, с женой и правда на этом же фильме был :)))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 серпня, 2012 А я вот в Феодосии заметил белый солик с наклейкой:-) Кто такой? 2011 модельный ряд мид. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 8 серпня, 2012 А я вот в Феодосии заметил белый солик с наклейкой:-) Кто такой? 2011 модельный ряд мид. А номера ты не заметил случайно? ;) Андрюш, я же тебе писАл - жена в Феодосии. Если на машине была и наклейка КИА клуба (слева сзади) и номера 8877 - то это она! Жена предупреждена, что в Феодосии ездит титаник с номерами АІ***** Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 8 серпня, 2012 В понеділок 06.08.2012 на Повітрофлотському пр-ті Соліку Джава Браун двічі моргнув аварійкою - а у відповідь тиша! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Юрчег 159 Опубліковано 9 серпня, 2012 А кто это у нас глухой? ;) Сегодня утром, перед въездом в Киев, фа-фа титановому сильверу с наклейкой на заднем стекле слева. Не заметить меня было сложно - ехал через ряд - в четвертом ряду, но водитель внимательно следил за дорогой. Не иначе Vladimir... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Vladimir 35 Опубліковано 9 серпня, 2012 А кто это у нас глухой? ;) Сегодня утром, перед въездом в Киев, фа-фа титановому сильверу с наклейкой на заднем стекле слева. Не заметить меня было сложно - ехал через ряд - в четвертом ряду, но водитель внимательно следил за дорогой. Не иначе Vladimir... Не знаю, не знаю.....Ехал где-то в 7.30.....Но тебя не видел....Иначе, обязательно откликнулся бы..... :drinks: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 13 серпня, 2012 Доброго дня соуловоди. Признавайтеся, хто є хто: П"ятниця - ТРК "Більшовик" - білий соул з чорним дахом (держ. номер - 3019); неділя - с. Білогородка - ванільний соул з жовто-блакитним прапором на всю задню дверку (багажник). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 13 серпня, 2012 Вчера Фа-Фа двум черным соулам возле парка славы, а точнее возле мемориала памяти жертв голодомора- проезжали. , вчерком в часиков 8. Кто это был!? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 серпня, 2012 Білогородка - ванільний соул з жовто-блакитним прапором на всю задню дверку (багажник). Это мой сосед по ЖК "Чайка" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Odinak 3 Опубліковано 13 серпня, 2012 Фа-Фа Красному на Петровке. Ехал на Оранжевом. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Leo_R_G 2 Опубліковано 13 серпня, 2012 Это мой сосед по ЖК "Чайка" А він на форумі у нас є? P.S. - Вітя, так ми з тобою майже сусіди! Я в Білогородці мешкаю! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти