Maris 607 Опубліковано 15 березня, 2016 Я тебя тоже заметил не сразу. Смотрю - едет светлый Соул кабриалет. И не дает мне покоя мысль, Что где то я такой видел Я кстати в тот же день примерно в том же месте (на Артема в смысле), только утром, видел оранжевый доФЛ с наклейками Киа клуба и, вроде, маленькой наклейкой Соул Клуба. Отфафакались, но кто это не понял. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 15 березня, 2016 видел оранжевый доФЛ с наклейками Киа клуба и, вроде, маленькой наклейкой Соул Клуба. Отфафакались, но кто это не понял. Это редкий товарищ VIRUS Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 19 березня, 2016 Фа-фа сегодня Вите, на "скоростном трамвае" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 19 березня, 2016 Фа-фа оранжевому с оранжевыми колпаками, рейлингами, кенгурятником и клубной наклейкой в Ашане на Окружной. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 28 березня, 2016 maxxx, afaf на ватутина! с обеими ДХО намного лучше машина смотрицца! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 28 березня, 2016 maxxx, afaf на ватутина! с обеими ДХО намного лучше машина смотрицца! Фафа)) ШО, Опять??? Вчера еще все горело как нада) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 28 березня, 2016 Фафа)) ШО, Опять??? Вчера еще все горело как нада) да не - все ок! просто когда я видел тебя последний раз - был одноглазым. вот и говорю что с двумя тебе лучше! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 1 квітня, 2016 Хто вчора на кільцевій поруч їхав? Не киянин, **2270** Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Krikka 9 Опубліковано 2 квітня, 2016 Кого я вчера видел на Троещине возле Спортлайфа около 15.00? Оранжевый, с клубной наклейкой. Номера, правда, не запомнил. Фа-фа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 4 квітня, 2016 кто вчерась в 22.00 на черном дорестайле с бешенным ксеноном отужинал в макдрайве на московкой площади? фафа! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Petroff 2 Опубліковано 4 квітня, 2016 Кого я вчера видел на Троещине возле Спортлайфа около 15.00? Оранжевый, с клубной наклейкой. Номера, правда, не запомнил. Фа-фа! Фа-Фа! Я там частенько стою! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Krikka 9 Опубліковано 4 квітня, 2016 Фа-Фа! Я там частенько стою! Соседи))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2016 На одеські площі 7477 обласний, в ~21:00... Ква-ква Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 квітня, 2016 На одеські площі 7477 обласний, в ~21:00... Ква-ква Этот дядька тебя напугал? :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2016 Нє. Такий самий але інший Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 квітня, 2016 Нє. Такий самий але інший а если глянуть с другой стороны :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 квітня, 2016 Блин, как же я соскучился по этому и этому и этим :))) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2016 Покишо так: а если глянуть с другой стороны :) Та він... він... Тіко хто цей "він"? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 5 квітня, 2016 Покишо так: Все нормально... пост же, а ты... :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 5 квітня, 2016 Та воно пісне... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти