Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 Діма150777, це ти був сьогодні на одеській? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 лютого, 2016 Діма150777, це ти був сьогодні на одеській? Тебе ли не знать мою машину :) фа-фа, и сигналю, и аварийкой моргаю, ну кто еще так сможет :). Кстати, Серега, ты разбитого тягача в Чабанах застал, а то я пока в левом ряду от КП дотянулся, то и выспаться успел, а его уже убрали с дороги... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 Та не памнятаю я твоїх нумерів, хтів догнати зблизька глянути, але через чорні вікна непобачив, а потім ти швичко зник в пучині... Я його застав ще по дорозі в Київ, то був в курсі шо там буде почьом. Тому об'їхав через гатне-тарасівку за 25 фф Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 лютого, 2016 Та не памнятаю я твоїх нумерів, хтів догнати зблизька глянути, але через чорні вікна непобачив, а потім ти швичко зник в пучині... Я його застав ще по дорозі в Київ, то був в курсі шо там буде почьом. Тому об'їхав через гатне-тарасівку за 25 фф От, шайтан... А я тебя срисовал, когда ты догнал и перегнал меня по крайнему правому ряду за метров 100-200 до поворота на Гатне, потом в том же ряду после ОККО проявился белый тонированный Соул 2-ого поколения "без знаков отличия". Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 .. проявился белый тонированный Соул 2-ого поколения "без знаков отличия". А то ти типу зі знаками Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 лютого, 2016 А то ти типу зі знаками Такого "знака" (на половину заднего стекла) ни у кого нету... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 ...я дивився ззовні, тому і не побачив ... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 23 лютого, 2016 ...я дивився ззовні, тому і не побачив ... Прям таки... у меня сзади тонировка слабо-средненькая, впрочем как и на боковых дверях, ибо бдящий - узреет, я вот тебя сразу узрел, когда ты съезжая с окружной, ломиллся с крайнего правого ряда в крайней левый и потом, когда съезжал перед поворотом на Гатне. Ты с семейством был? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 Не "ломілся" ,а перестроювався: виїхав з крайньої лівої в другу, а потім в крайню ліву. Був з батьком, порізку для столика забирали. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 23 лютого, 2016 порізку для столика забирали. Може нарізку на столика? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 23 лютого, 2016 і не перестраювався, а ломився? Були ж свідки Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 23 лютого, 2016 Може нарізку на столика? До нарізки ще не дійшло :cray: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 27 лютого, 2016 Фа-фа сегодня клубному соулу с кенгурятником на парковке эпицентра напротив Обойного рынка. Номера у нас почти одинаковые. У меня 4035, у одноклубника 4435. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 27 лютого, 2016 Фа-фа сегодня клубному соулу с кенгурятником на парковке эпицентра напротив Обойного рынка. Номера у нас почти одинаковые. У меня 4035, у одноклубника 4435. Серый МИД 2011 г.в.? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
nosach 60 Опубліковано 29 лютого, 2016 Серый МИД 2011 г.в.? не совсем серый, но 11г.в. Да простит меня владелец, но фото кенгурятника я выложу. Мне понравилось (хотя Соул далеко не внедорожник) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 29 лютого, 2016 для полной картины еще бы задний бампер обвесом украсил- вообще красота была бы 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 29 лютого, 2016 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 29 лютого, 2016 Аф! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 1 березня, 2016 Аф!uploadfromtaptalk1456783045609.jpg Гриша Amful. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oleole 0 Опубліковано 8 березня, 2016 Фа фа в понедельник черному на Дарнице и светло-кофейному с кабаном на крышке бензобака на левобережке) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти