Galas 62 Опубліковано 2 вересня, 2012 Поддерживаю Андрея - надо бы встретиться, но сам до 18 сентября уеду в Крыму ловить бархатный кайф (читай-в командировку) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 3 вересня, 2012 Так давно уже пора, сообразить на неограниченное количество людей Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 3 вересня, 2012 а на Укравтівський фестиваль, на столичному - ніхто не планує? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 3 вересня, 2012 а на Укравтівський фестиваль, на столичному - ніхто не планує? Про це я во флуді писав. Я збираюсь. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 3 вересня, 2012 Про це я во флуді писав. Я збираюсь. Так я вже побачив ;) Ну народ АНУ-АНУ, давайте домовляэмось! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
jff83 5 Опубліковано 3 вересня, 2012 а когда он? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 вересня, 2012 На Укравтошоу негде поставить машину и мегатолпы народу. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 3 вересня, 2012 а когда он? 7-9 где-то так зайди на флуд, я там сцилку кинул Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 3 вересня, 2012 Но несмотря на эти мега толпы, встретиться можно было бы. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 3 вересня, 2012 А я скорее всего поеду на столичку!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 4 вересня, 2012 Иду в субботу, наверно на 10. Если кто ещё, то давайте встретимся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 вересня, 2012 Всё, больше никто не едет на Автошоу? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zero18 0 Опубліковано 6 вересня, 2012 Всё, больше никто не едет на Автошоу? А где именно собираться? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 вересня, 2012 Если будут такие желающие, кто поедет, то можно например в 11:00 или 12:00 напротив автосалона Киа Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zero18 0 Опубліковано 6 вересня, 2012 Скорее всего будут желающие.Я например настроен приехать.Думаю вопрос нужно ставить по другому - есть время и место .И все кто сможет-захочет подтянуться. Просматривающих тему ведь не мало Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 вересня, 2012 Легко исправляем ситуацию: 8 сентября состоится "сходка киевской ветки". Сбор 11:30-12:00 напротив автосалона "Киа". Все желающие присоединяемся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 6 вересня, 2012 Без машин как вы узнаете друг друга? На парковку заехать будет не реально Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 вересня, 2012 Таблички с надписью "Соул Клаб" держать будем А вообще, кто захочет прийти, оставит согласие ну и телефоны указывать. Свой выше указал Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 6 вересня, 2012 Список формируем: 1. Я - 067-два один 5 39 41. Сергей Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zero18 0 Опубліковано 6 вересня, 2012 2. 067 два пять 0 60 62 Анатолий Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти