Sergius 86 Опубліковано 4 квітня, 2013 Только за Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 4 квітня, 2013 + Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 4 квітня, 2013 ВЕСЕННЯ ВСТРЕЧА СОСТОИТСЯ 25 МАЯ. ВРЕМЯ И МЕСТО ДОПОЛНИТЕЛЬНО. предположительно таки броваколосковский лес. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kolosok 135 Опубліковано 4 квітня, 2013 Лес я вам на разграбление - то отдам... Но сам присутствовать не смогу... У мамы день варенья... Святое... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 8 квітня, 2013 Я буду знать уже ближе к часу Ч.... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 8 квітня, 2013 Ой, а давайте сдвинемся на встречу Колоску. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 8 квітня, 2013 :) Главное шоб сухо було, а не как в прошлый раз :) Я за! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 9 квітня, 2013 Предлагаю первую суботу лета. За одно и отметим Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 9 квітня, 2013 я и вашу встречу на заметку взяла)) а что, может у меня жажда передвижения летом образуется Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 квітня, 2013 можливо проведем автопробіг не великий, або великий? в кого які думки на рахунок такої ідеї? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 9 квітня, 2013 я и вашу встречу на заметку взяла)) а что, может у меня жажда передвижения летом образуется Что сказать??? - Весна!!!! 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 9 квітня, 2013 можливо проведем автопробіг не великий, або великий? в кого які думки на рахунок такої ідеї? ой, помнится по поводу "великого" уже были попытки в прошлом году....правда совсем безуспешные Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 квітня, 2013 попытка не пытка :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 9 квітня, 2013 попытка не пытка :) так кто ж спорит))) правда все хотят, но ехать согласятся единицы. А вот небольшой как раз реально сорганизовать Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 9 квітня, 2013 А смысл автопробега, кто то не "накатывается" в будни? Понимаю там встретится в лесу на шашлыки, познакомится лично, пообщаться, отдохнуть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 9 квітня, 2013 А смысл автопробега, кто то не "накатывается" в будни? Понимаю там встретится в лесу на шашлыки, познакомится лично, пообщаться, отдохнуть. так такой и получится "мини-автопробег"))) про него и разговор, да и не все живут в самом Киеве, для меня, например, приезд в стольный град и будет самый настоящий "великий" пробег Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 9 квітня, 2013 Ну если от Киева до леса то как бы не вопрос, я подумал про пробег с флагами там и все дела))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 9 квітня, 2013 Ну если от Киева до леса то как бы не вопрос, я подумал про пробег с флагами там и все дела))) Можно даже с рекламными, что бы денег заработать ))) Недавно видел рекламную акцию на смартах, а чем мы хуже? Мы тоже заметные )) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 9 квітня, 2013 Можно даже с рекламными, что бы денег заработать ))) Недавно видел рекламную акцию на смартах, а чем мы хуже? Мы тоже заметные )) ну так спонсора ще тре знайти Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Alex F 19 Опубліковано 9 квітня, 2013 Предлагаю первую суботу лета. За одно и отметим Предварительно ЗА. 25 мая занят буду. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти