Mouse81 68 Опубліковано 19 червня, 2014 И так трое в каноэ. Есть еще желающие? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 19 червня, 2014 на ці дати планую бути ще у від'їздах... якшо повернусь до сб -- під'їду Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 19 червня, 2014 Очень хотелось бы поприсутствовать. Но пока не знаю, получится ли. Работа и жизнь всегда вносят коррективы. Все же надеюсь, что получится. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maxxx 82 Опубліковано 19 червня, 2014 Я Маньяк, я буду отрываться все 3 дня! Присоединяюсь к маньякам. 1. Mouse81 2. Mishamc +1 (буду 2 або 3 дня) 3.Sergius +1 -1 позже будет видно 4.maxxx +1 - 1-2 дня планирую Я не люблю палатки и комаров: 1. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 19 червня, 2014 Якщо не продам авто до того часу, то приєднаюся Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 19 червня, 2014 Якщо не продам авто до того часу, то приєднаюся А пішечки вже ніяк? Або комусь на хвіст впасти. Тим більш, сонячних батарей вже не буде Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
eugenbod 63 Опубліковано 19 червня, 2014 А пішечки вже ніяк? Або комусь на хвіст впасти. Тим більш, сонячних батарей вже не буде Ну, я думав, без Соула не пускають. Про сигару пам'ятаю :)) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 19 червня, 2014 Ну, я думав, без Соула не пускають. Про сигару пам'ятаю :)) І це правильно :wink2: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 20 червня, 2014 щось цього року мало охочих душевно відпочити з ночівлею. :( Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 20 червня, 2014 Я ж буду. Ну всі зрозуміли. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 25 червня, 2014 Я с удовольствием присоединюсь в субботу с малышом или до обеда, или после обеда на пару часиков. Радостно поменяю какую-то еду\жидкость из магазина на кусочек шашлыка, если его планируют куховарить. А кто-то малышей планирует брать в с собой? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 червня, 2014 Ну, если ты будешь, то и мы приехали бы на денек тогда. Жарить парить любим. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 25 червня, 2014 Ой как было бы хорошо :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 25 червня, 2014 И я с младшим буду. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
anveta 0 Опубліковано 26 червня, 2014 И я с младшим буду. Младший - это молодой человек лет 6-8, который бегал с нами на презентации? :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 26 червня, 2014 Ага. 6 лет Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 27 червня, 2014 Возможно и я подтянусь, со своим старшим..... Душевную компанию люблю не меньше чем рыбалку.... Но вероятно буду на "сарае"..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Mouse81 68 Опубліковано 27 червня, 2014 Возможно и я подтянусь, со своим старшим..... Душевную компанию люблю не меньше чем рыбалку.... Но вероятно буду на "сарае"..... Да хоть на метле, компания же душевная. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 30 червня, 2014 Да хоть на метле, компания же душевная. Я на этих выходных уже ТАМ был.... Отдохнул душевно...... +подуста наловил на яме..... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mishamc 5 Опубліковано 3 липня, 2014 На завтра все залишається в силі? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти