mrdi10 129 Опубліковано 7 травня, 2016 Я розумію що при монтажі можна перекосить пильник наконечника, але от він як бракований не хотів симетрично навкруги згибатись ніби сісти на мяч підпущений, який повинен роздутись навкруги. А тут тупо ніби вакуум утворювавсь і одну зі сторін втягував всередину. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 7 травня, 2016 Я розумію що при монтажі можна перекосить пильник наконечника, але от він як бракований не хотів симетрично навкруги згибатись ніби сісти на мяч підпущений, який повинен роздутись навкруги. А тут тупо ніби вакуум утворювавсь і одну зі сторін втягував всередину.Ну может пыльник испорченный был, пересох или деформировался под высокой температурой от неправильного хранения, я говорю о том что твой случай с ctr это не показатель, скорее исключение. Ну такое, все в твоих руках, мож взять опять ctr и либо опровергнуть либо подтвердить свой опыт/убеждения и мы будем в курсе))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
mrdi10 129 Опубліковано 7 травня, 2016 ))))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти