viro 799 Опубліковано 2 серпня, 2012 А матчи высшей лиги она судит? Нет, только вторую, иногда первую7 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 2 серпня, 2012 Зацените, как моя сестра удаляет Динамовского вратаря на 2.12 http://dynamo.kiev.ua/news/109824.html жорстоко... роскажеш потім це оцінив інспектор матча :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 2 серпня, 2012 жорстоко... роскажеш потім це оцінив інспектор матча :) Инспектор сразу на месте не сказал ничего. Типа все гуд. Ну там фол последней надежды еще и ногами вперед Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 4 серпня, 2012 Зацените, как моя сестра удаляет Динамовского вратаря на 2.12 http://dynamo.kiev.ua/news/109824.html Ужасно судит с точки зрения здравого смысла, но, Видать, готова судить игры Динамо - шахтар и Динамо - ленинец Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 жовтня, 2012 сьогодні піду проінспектую шо там на олімпіському нагородили... :spiteful: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 16 жовтня, 2012 сьогодні піду проінспектую шо там на олімпіському нагородили... :spiteful: Моя тобі порада, заходь раніше на стадіон. Я завжди захожу за хвилин 40. Будеш потім пити пиво і дивитися зверху на чергу. Якщо ні разу не був, то на стадіоні розрахунок через пластикові картки (купи у стюардів в зелених жилетках) мінімальний залишок на них 20грн. Пиво 16-20грн. в залежності від матчу. Десь так. Надіюсь мої поради тобі допоможуть. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 жовтня, 2012 Моя тобі порада, заходь раніше на стадіон. Я завжди захожу за хвилин 40. Будеш потім пити пиво і дивитися зверху на чергу. Якщо ні разу не був, то на стадіоні розрахунок через пластикові картки (купи у стюардів в зелених жилетках) мінімальний залишок на них 20грн. Пиво 16-20грн. в залежності від матчу. Десь так. Надіюсь мої поради тобі допоможуть. в молодості бував, а на реставрованому стадіоні ще не був... дякую за поради! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 16 жовтня, 2012 в молодості бував, а на реставрованому стадіоні ще не був... дякую за поради! Завжди будьласка. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 16 жовтня, 2012 в молодості бував, а на реставрованому стадіоні ще не був. Мабуть ти й на стадіоні ім. М.С.Хрущова побував... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 жовтня, 2012 Мабуть ти й на стадіоні ім. М.С.Хрущова побував... на Червоному стадіоні ім. Л.Троцького Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 16 жовтня, 2012 Сєрьога,який в тебе сєктор? В мене 40, може і зустрінемось Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 16 жовтня, 2012 38 -- ймовірніссь велика Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 17 жовтня, 2012 фігова прикрість сталася на полі... зате на трибунах відбулася міні зустріч соуловодів :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 17 жовтня, 2012 Хай їм грець.... підтверджую, 5 хвилинка відбулася... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 8 листопада, 2012 Смотрел и сравнивал 2 игры - Динамо-Порту и Челси-Шахтар. Вынужден признать, что кроты вчера хоть и проиграли, но смотрелись лучше не только Динамо, но и Челси... Чувствуется,что цыган сделал команду, и на поле присутствовала мысль и слаженная команда. Чего увы, не скажешь о нашем любимом прославленном клубе Динамо. Кризис в команде затянулся и пока ощутимого проблеска не видно... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 8 листопада, 2012 Да Шахтер на ходу. И это видно. Но вчера конкретно налажали многие, в частности Пятов-2 гола точно его, Ракицкий - 1 гол его вина. Очень не понравился Кучер, много симулировал (видимо забыл, что это не Премьер лига, а Лига Чемпионов). Мхитарян сыграл не на своем уровне, слишком много индивидуализма, выпал немного Тешейра. Большие разрывы между линиями. Скорее всего сказалась расслабленность, слишком много хвалят Шахтер последнее время. Все выше сказанное мое И.М.Х.О. P.S. Как не прискорбно но Шахтер сейчас выше Динамо на голову. :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 28 січня, 2013 Всем болельщикам Динамо напоминаю, билеты на матч Динамо (Київ) - Бордо (Франція) уже в продаже. Я уже приобрел, так ,что кто будет покупать - посмотреть места можно здесь http://ticketing.nsc-olimpiyskiy.com.ua/. Может, если будут желающие встретимся. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 28 січня, 2013 Всем болельщикам Динамо напоминаю, билеты на матч Динамо (Київ) - Бордо (Франція) уже в продаже. Я уже приобрел, так ,что кто будет покупать - посмотреть места можно здесь http://ticketing.nsc...iyskiy.com.ua/. Может, если будут желающие встретимся. А у тебя какой сектор? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Foot-ball 42 Опубліковано 28 січня, 2013 А у тебя какой сектор? 42сектор 13 ряд Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
fey13 18 Опубліковано 28 січня, 2013 42сектор 13 ряд Осталось решить вопрос с женой ))) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти