VET_MD 134 Опубліковано 13 листопада, 2011 Там еще и МИД с рейлингами... Серебристый... Витя (ВИРО) тож сам ставил... Есть целый топик на эту тему... Да этот я уже знаю. В профильном бортовике прочитал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 13 листопада, 2011 Блин, очень бы хотел побывать на встрече, но машину заберу только во вторник... Думаю что в следующий раз компания душек будет пополнена минимум одним фейслифтом З.Ы. Судя по фото Kolosok однозначно перегнул с внешним тюнингом двумя :bye: я тоже ооочень хотела, но безлашадной стисняюсь показываться Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 13 листопада, 2011 наслаждаемся... 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 13 листопада, 2011 еще есть пару видео, но пишет такое "Ошибка Вы не можете загружать файлы подобного типа" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 13 листопада, 2011 Видео надо залить на Ютубу и потом вставлять сюда ембедед ссылку. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 листопада, 2011 да-а-а... кльово!.. але без оранджової не то... не то... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 14 листопада, 2011 да-а-а... кльово!.. але без оранджової не то... не то... Він шланг! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
zosim 76 Опубліковано 14 листопада, 2011 Хорошо собрались! Жаль у мну не получилось. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 листопада, 2011 Він шланг! не плутай ораджовий і коричньовий!!! :p Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 14 листопада, 2011 не плутай ораджовий і коричньовий!!! :p Сорі два шланга. Оранжевий і коричневий. То в же якась гідравлічна система в клубі. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VEP 22 Опубліковано 14 листопада, 2011 Жаль у мну не получилось. :) жаль....... (пришлось быть за 400 км от столицы) малатцл все! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 14 листопада, 2011 :) жаль....... (пришлось быть за 400 км от столицы) малатцл все! будеж третім!... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Така 29 Опубліковано 14 листопада, 2011 и где видео??? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 14 листопада, 2011 наслаждаемся... всё душевненько получилось Спасибо всем! а что "кота-SOUL" никто не зЧеПятлил? Сане 'Synohub' - СПАСИБО! за оригинальную KURILOFскую наклейку! Я не выдержал ждать до тепла... или мне показалось что к вечеру потеплело ;) Вообщем, фотоотчёт считаю не полным без моей вчерашней обновки. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 14 листопада, 2011 а что "кота-SOUL" никто не зЧеПятлил? Не заЧеПятлил на удачу - чтоб в ту избушку с камином вернуться в расширенном составе... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Galas 62 Опубліковано 14 листопада, 2011 У Аннеты должны быть ещё фотки - они снимали много большим красивым зумистым аппаратом... Ждём-с !!!!!!!!! :bye: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 14 листопада, 2011 На счастье были разбиты "Соул-часы" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
maectpo 0 Опубліковано 18 листопада, 2011 Вы это.. Про меня забыли совсем. Если я не пишу тут ничего и не захожу - это не значит, что меня нет.. Пишите в личку!! А то так и обидется можно на вас. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
kuryk 82 Опубліковано 18 листопада, 2011 Олег!!! это киевская встреча...... наша тут http://www.soul-club.in.ua/index.php/topic/660-зустріч/page__st__160__p__27267#entry27267 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Poops 17 Опубліковано 4 грудня, 2011 Ребзики скажите когда встреча в киеве,я тож хочу)))я тут новенький Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти