eugenbod 63 Опубліковано 3 листопада, 2014 И 5 км/ч Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 3 листопада, 2014 Та божеский расход, 5.9 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul2011 55 Опубліковано 8 листопада, 2014 Ещё бы расход 5.5. :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Soul2011 55 Опубліковано 8 листопада, 2014 Та божеский расход, 5.9 Круиз - весч :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Медведь пути 0 Опубліковано 8 листопада, 2014 Джекпот :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 8 листопада, 2014 Джекпот :) перебір! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
DrAlex 56 Опубліковано 10 листопада, 2014 Округлился Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shpila 3 Опубліковано 5 березня, 2015 От і мої красиві пробіги: Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 5 березня, 2015 Долго ж собирал колекцию Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 5 березня, 2015 От і мої красиві пробіги: На 80 ти тыщах, совсем немного недодавил на гашеточку..:-) Даже по температуре вписался, а вот по скорости недотянул...) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
shpila 3 Опубліковано 6 березня, 2015 Долго ж собирал колекцию Від того моменту коли купив авто (пробіг на момент покупки був 40280), 2 роки кароч) Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk На 80 ти тыщах, совсем немного недодавил на гашеточку..:-) Даже по температуре вписался, а вот по скорости недотянул...) Шось я не подумав про то))) Надіслано з мого iPhone, використовуючи Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 квітня, 2015 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 10 квітня, 2015 Ну, наверное, логичным будет спросить: Серега, а что красивого в этом пробеге? Мне на ум ничего кроме почтового индекса села Ивановка Петрикивского района Днепропетровской области не приходит... Если плоскость симетрии, так по фен-шую надо было и сфотографировать этот пробег на скорости 110 км/час, так бы и стрелка спидометра совпала бы с этой самой плоскостью... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 10 квітня, 2015 Зеркальный же! Хотя я тоже на сразу вкурил. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 10 квітня, 2015 Зеркальный же! Хотя я тоже на сразу вкурил. ... та ты что... и как я сразу не заметил... (Жень, ты мое сообщение до конца-то дочитал, там что-то про фен-шуй и плоскость было)... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Pavlyuchini 44 Опубліковано 10 квітня, 2015 також такі фіксую (потім свої викладу) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 10 квітня, 2015 @dima150777, бывает. Недочитал. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 квітня, 2015 Ну, наверное, логичным будет спросить: Серега, а что красивого в этом пробеге?... а шо красивого в "круглих" пробігах окрім "ювілейності"?.. взагалі, це шосьто типу як фломастери :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Джоник 221 Опубліковано 22 квітня, 2015 добавлю и я для отчетности:) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 22 квітня, 2015 Стріт-флеш проти твоïх фулхаусів Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти