oQsid 0 Опубліковано 20 вересня, 2020 Всім привіт! Ось нарешті, після пошуків з підборщиками, знайшовся той очікуваний соул. Шукали для жінки, вона дуже задоволена, але поки обкатую його я (ну і обслуговувати, звісно, теж буду я =) ) 113 тик пробігу, 2011 випуск, 2012 перша реєстрація, рідна фарба, без колхозу, дуже доглянутий салон, всі сидіння в чохлах з народження. З місця зриває при газку, що ще не звик, всього 4 дні катаю. По комплектації - жопогрійки, клімат, нічого такого (поки що =) ). Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 20 вересня, 2020 Вітаю з придбанням. Попередній хозяїн теж був киянином? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 21 вересня, 2020 Выглядит как мой!! бенз/дизель? мех/авт? за сколько взял, если не секрет? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oQsid 0 Опубліковано 21 вересня, 2020 11 часов назад, dima150777 сказал: Вітаю з придбанням. Попередній хозяїн теж був киянином? Так, попередній власник з Коцюбинського, як я зрозумів. Він був другим власником цього соула, брав його на 70к пробігу в 2017 1 час назад, Androll сказал: Выглядит как мой!! бенз/дизель? мех/авт? за сколько взял, если не секрет? Бенз, без газу, автомат 6-ст. Обійшовся в 9900 (виставлений був за 10100). Продавав власник, бо йому америка їхала (хз шо, кросовер) і треба були гроші на викуп :D Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 21 вересня, 2020 Вітаємо в наших рядах та також з гарним придбанням!!! Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти