Daggett 225 Опубліковано 18 липня, 2016 Я думаю Женя ради тротуаров и переехал в Борисполь!!! :yes: а я підозрюю, шо це тротуари до Женіного переїзду почали готувати.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
wile_e 562 Опубліковано 18 липня, 2016 Да я в квартире в небольшом доме в садовом товариществе. У родителей пока, короче. Я в принципе все равно в Киеве тусуюсь, тут по большому счету и времени нет. Самолеты не напрягают. У меня товарищ жевет рядом с железкой, самолеты по сравнению с ней - детский лепет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 19 липня, 2016 Панове помогите сориентироваться по цене. Есть комплект колёс вазовской классики, осталось от шестерки. Состояние не пользовано, лежало на полке в гараже. Диски стальные 13 и резина тоуо 330 175/70/13 в количестве 4 штуки плюс 5 покрышка без диска. Поскольку лежит занимает место хотелось бы избавиться, но что то я пробежавшись по авториа запутался немного. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 19 липня, 2016 Если неюзаное, то 2000-2500 за все, навскидку) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Sergius 86 Опубліковано 20 липня, 2016 Обдув заднего стекла или кондишн в тавралете Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 липня, 2016 10 с половиной лет совместной жизни закончились моей героической релокацией в Борисполь. С чем я себя и поздравляю. Люди, кто с Борисполя, расскажите что у Вас и как где с девушками знакомятся, а где и морду могут набить, ну шоб понимать что к чему. Или в Борисполе в принципе все через Киев делаеццо? Так вот это у тебя вырастет расход. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vassan 17 Опубліковано 25 липня, 2016 За сутки в Корее(Пусан и Сеул) увидел на дорогах аж 3 соула.Как-то он тут не очень популярен.Зато матизов старых/новых/спарк очень много. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 25 липня, 2016 За сутки в Корее(Пусан и Сеул) увидел на дорогах аж 3 соула.Как-то он тут не очень популярен.Зато матизов старых/новых/спарк очень много. Лучше на Соуле чем на Матизе,поверь. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 25 липня, 2016 Лучше на Соуле чем на Матизе,поверь. Хорошо говорить, когда налогов нету Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Synohub 225 Опубліковано 25 липня, 2016 Спорный вопрос...тут на Соуле, чи там на Матизе... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
vassan 17 Опубліковано 26 липня, 2016 Как на матизе,я в курсе.После соула просто страшно. 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 27 серпня, 2016 Вот такое ДТП с соулом в Черноморске, хрустик пострадал. http://vk.com/wall-23359151_311526 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 10 вересня, 2016 А хто вкурсі чого газ подорожчав до 12ти з половиной грн? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 10 вересня, 2016 Дык як це. Чувак хату за лям купив треба ж відбивати. Гройсбух папину днюху відгуляв на 500 персон, треба відбивати. Хіба у нас шось логіці піддається. Все дорожчає і я підніму ціну. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 10 вересня, 2016 По моему подорожал типа как и в прошлый раз, только тогда в Беларуси завод в ремонт ушел, а сейчас в Росси плюс окуппанты не продают нужное количество газа нам.. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 11 вересня, 2016 я думав ми в основному з Білорусії газ завозимо, а виявляєцця 40% купуємо в окупантів... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Maris 607 Опубліковано 11 вересня, 2016 я думав ми в основному з Білорусії газ завозимо, а виявляєцця 40% купуємо в окупантів...Ага, и они нас дрючат регулярно из-за нашей бестолковости..У нас типа с ними нету долгосрочных контрактов на поставку газа, поэтому чуть что они на следующую партию задирают цену Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
VET_MD 134 Опубліковано 27 вересня, 2016 Шановний учасник автоклубу, Інформуємо Вас, що з 1 жовтня припиняється співпраця з автоклубом KIA SOUL Клуб Украина в зв'язку з тим, що він не відповідає критеріям партнерської програми. Ви є учасником даного автоклубу, тому ваш рівень цін на EXIST.UAбуде переглянутий згідно наших цінових категорій. А шо це так? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
oberwolf 87 Опубліковано 27 вересня, 2016 да не парся, Вет. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
viro 799 Опубліковано 27 вересня, 2016 С ихними ценами Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти