Samouchka 138 Опубліковано 27 квітня, 2020 Не рабочая.... Отдам за пиво... Может кому надо.... Купил по инету,оказалась не рабочая, продавать совесть не позволяет,так хоть может пивка выпью... Отправлено с моего Redmi 5A через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 27 квітня, 2020 а ты точно пиво поставишь если заберу? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 27 квітня, 2020 а ты точно пиво поставишь если заберу? Тебе да.... Приезжай... Выпьем вместе... Отправлено с моего Redmi 5A через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 28 квітня, 2020 а чего не рабочая? а экран целый? куплю плату экранчика) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 2 травня, 2020 а чего не рабочая? а экран целый? куплю плату экранчика) Вот честно,не знаю.... Знаю что в ней вздулись несколько конденсаторов(при внешнем)осмотре... Экран внешне целый... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 2 травня, 2020 Фото не открывается че-то... Ну а Androll что? Он первый. А мне ж захочется плату с экраном увидеть сначала :) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 3 травня, 2020 если что - я на магнитолу не притендую. можешь забирать. я только на пиво "спокусився" Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 3 травня, 2020 ну как хозяин решит, мне не горит, вся не нужна, ему еще высылать придется, решение было отдать целиком. вполне естесственно так и поступить, может кому-то действительно поможет замена кондеров ) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
2nik 56 Опубліковано 3 травня, 2020 От старости вроде рано кондерам пухнуть... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2020 а чего не рабочая? а экран целый? куплю плату экранчика)А шо з твоїм? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 3 травня, 2020 Daggett, після увімкнення звичайної dubstepської колядки з'явилася купка "битих" пикселів (групою штук 20, без масок). Схоже вібрація від близько розміщеного сабвуфера )) . Хоч і не заважає, але ж якщо на горизонті буде донор то можна й спробувати замінити. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2020 Я нарешті добрався до своєї магнітоли: на дисплеї зникло зображення, точніше контраст. Розібрав, підкрутив ніби трохи з'явився, але є одне''але'' ╮(. ❛ ᴗ ❛.)╭ : зображення видно лише з водійського місця. У кого є робочий варіант, скажіть чи нормально видно з пасажирського, бо я вже не пам'ятаю https://youtu.be/xW3o6zCHf00 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
dima150777 1 667 Опубліковано 3 травня, 2020 Оставляй так... будешь продавать, скажешь, что специальная опция, как на Рендже)) https://www.youtube.com/watch?v=nDQ0z-H7u-s 2 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2020 Оставляй так... будешь продавать, скажешь, что специальная опция, как на Рендже)) https://www.youtube.com/watch?v=nDQ0z-H7u-s Крєпко дорогий соул вийде - ніхто не купить... Так шо @Samouchka , буду третім після @Androll і @Zinus Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Zіnus 90 Опубліковано 3 травня, 2020 Ого яка ж.па з екраном! А мені вапщєто і не підходить той екран, в мене рестайлова магнітола і градусність за бортом на ній не должно показувати. Тож я пролітаю з технічних причин. Мене тут не стояло :) 1 Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2020 Ого яка ж.па з екраном! А мені вапщєто і не підходить той екран, в мене рестайлова магнітола і градусність за бортом на ній не должно показувати. То ж я пролітаю з технічних причин. Мене тут не стояло :)@Androll , your turn!.. кажись і у тебе фейсліфт... Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Androll 1 134 Опубліковано 3 травня, 2020 Да ви шо, показились? Оно мне нафіг не треба! Я тока пива люблю. Забирайте хто хотите. Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 3 травня, 2020 Ну тогді я перший на черзі ... @Samouchka пиши яке пиво, і куди везти) Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Samouchka 138 Опубліковано 9 травня, 2020 Ну тогді я перший на черзі ... @Samouchka пиши яке пиво, і куди везти) Договорились... Набирай завтра... Встретимся,заберёшь.... Отправлено с моего Redmi 5A через Tapatalk Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти
Daggett 225 Опубліковано 9 травня, 2020 Як раз уїхав на села). В понеділок чи вівторок норм? Поділитись повідомленням Посилання на повідомлення Поділитись на інші сайти